I mi smo polusezonski prvaci xD
Statistika igrača:
Ovo su bitni šrafovi naše mašinerije
I mi smo polusezonski prvaci xD
Statistika igrača:
Ovo su bitni šrafovi naše mašinerije
Evo i meneeee
Idemoooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Bravo Crni vraćaš se na pobednički kolosek xD
Kod mene:
Liga: krenulo je dobro ali vec po obicaju random stupa na scenu i verovatno cu tankovati sezonu.
Liga sampiona: kao prvi sam prosao grupu pobeda u prvoj utakmici 2-1.
Kup: dalje od osminefinala nije se moglo.
Evo da napravimo i rezime polusezone
Nakon puno treniranja, momcad nam sad izgleda ovako
U prvenstvu vodimo mrtvu trku sa timom Belo Horizonte, do danasnjeg medjusobnog susreta imamo sve pobjede i po samo jedan remi, mi smo kiksali protiv jedne jako lose momcadi koja je usto imala nelegalnu formaciju i 20% posjeda lopte, ali samo remi smo ostvarili, nekad protiv randoma jednostavno ne mozes. Ali evo sad u zadnjem kolu polusezone, odigrali smo fantastican mec protiv do tad prvog Belo Horizonte (gol razlika) i zasjeli na prvo mjesto, a vec sutra igramo derbi sa trecim na tablici.
Hvala navijacima koji su nas podrzali u velikom broju
U Ligi prvaka smo u skupini bili prvi, a danas smo u osmini finala dozivjeli prvi poraz u sezoni, i to kakav..vec u prvom napadu primamo gol..kasnije smo totalno dominirali ali lopta nikako nije htjela u gol..cak ni ponovljeni korner koji obicno bude gol, nismo realizirali. Pocetkom drugog dijela, protivnik ostaje sa igracem manje, mi stisemo, ali onda se pokrece jos jedna neobicna osobina ove igrice koja mi se ponavlja vec nekoliko puta..sa igracem manje, protivnik ne samo da me pobijedi, vec me totalno izdominira, i tako ja primam dva gola i vjerovatno ispadam iz natjecanja, makar cemo sve uciniti da sustignemo prednosti, i vece prednosti smo sustizali kroz povijest, pa se nadamo necem slicnem i sad...
Kup je zasad lijepa prica..nakon dugo sezona, eto nas u cetvrfinalu, igramo dobro, sve pobjedjujemo, nadamo se da cemo i sutra pobijediti, a mijenjali bi i prvenstvo i ligu prvaka, samo da osvojimo ovo natjecanje.
E sad, iako dobro igramo i imamo stvarno dobru momcad, problem su nam napadaci, jednostavno nemamo killera u sesnajstercu, kao recimo Hassanpoura koji je zatvorenih ociju mogao zabiti gol...nas najbolji strijelac je igrac koji je DC, i koji je zabio 14 golova, dok su napadaci skupa dali 16 a najvece razocarenje je Petrovic koji obicno da pokoji gol, ali samo protiv slabih.
Tako da smo reagirali, pa smo jucer doveli jednog AMR MR kako bi mogli kombinirati, i naseg odlicnog AMR MR Teheiru koji je zabio 11 golova, povremeno stavljati u napad, jer moze igrati i napadaca, a vjerovatno cemo ako prodjemo u polufinale kupa, kupiti jos jednog napadaca.
I ovako na svakoj gostujucoj idemo u veliki minus, ali sta je tu je, dat cemo sve za taj kup da osvojimo, pa makar pauzirali koju sezonu.