Results 1 to 10 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Liga Sampiona 1/4 - 1.utakmica

Ja ne znam sta je bre ovo...
    Nikako ne znamo da damo gol covece...
    Ekipa je igrala sa formacijom koju moj mora da pobedi,ali ipak samo remi...

auuuuuuuu dije sad Zinaid

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    I kad mi ovi iz Nordeusa kažu da utakmice dobija kvalitet igrača i posed lopte...

VIP
    Zajebana je 4-4-2 za probijanje, ako nema slabu tačku (nekog igrača da odigra za 5)... Jednom sam igrao protiv lika koji je bio 16 zvezdica jači, a igrao je 4-4-2... i ja kud ću, šta ću, postavim 4-5-1 V i totalna ofanziva, nemam šta da izgubim... i dobijem ga 3-1, imao par igrača koji su odigrali za 5...

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Tu sam Vedrane...
    Kako bi rekli oni iz NORDEUSA vjerovatno njegovi igraci nisu imali srece ili im je bio los dan...ma malo sutra...Na te odgovore davno sam navikao...Ajde zato ce ga u uzvratu "pocijepati"...
    NTNK nebi imao toliko trofeja da nema stalno takav tim kakav ima...
    Ne kazem ja da ne igra taktika i zalaganje menadjera i neka razlika izmedju odlicnog i scaut tima(odnosno 4-5Q) je nikakva...ali sve preko toga kvalitet tima mora da se naplati...
    Vjeruj meni,a sjetit ces se ovoga za nekoliko sezona,kada dodjes na najvisi nivo,a nisi daleko od toga,da "kvalitet tima" igra...
    Eh tu gore,vrlo dobro se zna da svega 5-6 timova dijele titule,a sve ostalo je ispod ili su samo prolaznici u njihovim ligama...
    Last edited by Zinaid Klicic; 12-05-2014 at 07:21 AM.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Zinaid Klicic View Post
    Tu sam Vedrane...
    Kako bi rekli oni iz NORDEUSA vjerovatno njegovi igraci nisu imali srece ili im je bio los dan...ma malo sutra...Na te odgovore davno sam navikao...Ajde zato ce ga u uzvratu "pocijepati"...
    NTNK nebi imao toliko trofeja da nema stalno takav tim kakav ima...
    Ne kazem ja da ne igra taktika i zalaganje menadjera i neka razlika izmedju odlicnog i scaut tima(odnosno 4-5Q) je nikakva...ali sve preko toga kvalitet tima mora da se naplati...
    Vjeruj meni,a sjetit ces se ovoga za nekoliko sezona,kada dodjes na najvisi nivo,a nisi daleko od toga,da "kvalitet tima" igra...
    Eh tu gore,vrlo dobro se zna da svega 5-6 timova dijele titule,a sve ostalo je ispod ili su samo prolaznici u njihovim ligama...
    ---pa sad vec drugu sezonu igram istu ligu 37 prosle sezone bio prvi sad sam 3-ci trnutno pa cemo vidjet kako dalje