A boli tebe k haha imas tokena pa sta ces se mucit oko treniranja mada ja vise volim Botove trenirat xD
A boli tebe k haha imas tokena pa sta ces se mucit oko treniranja mada ja vise volim Botove trenirat xD
I u uzvratu sigurna pobjeda
Kup mi je ove sezone iznimno jak, bit ce tesko jako..mislim da me vec u sljedecoj rundi ceka tezak protivnik
Prodje i ja u kupu, kod kuce 1:1 a u gostima dobio 1:0
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sutra cekamo gospodina Milana u ligi i kupu :-)))
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Dodji,nema ti druge nego da kukas i places kad me vidis...
I ja sam prosao u Kup-u ali me mrzi da ubacujem slike...
6-4 ukupan rez...
Večer..
Evo počeli smo sa renoviranjem tima, prodali smo stare igrace, vrijeme je za novu eru..
Vrsaljko je dao svoje, navijaci i uprava su mu zahvalni.
A nova sezona je krenula neočekivano dobro, uvjerljivi prolaz protiv starog rivala.
Last edited by Volf; 12-16-2014 at 12:30 AM.
NK Kosavin
Pa gde si bre ti Volf 100 godina covece?
Ljudi kako je stanje kod vas na aukcijama?
Meni se čini da je ove sezone dosta mirnije nego prošle nakon reshufflea. Imam više timova, na timu koji je sad nivo 9 sam primjetio najveću promjenu; prošle sezone je bilo otimačine za svakog igrača svaki dan, nenormalno trošenje tokena, a ove sezone sam večeras doveo 8 igrača potrošio ukupno oko 20T, izgubio poneku aukciju, dobivao uglavnom za 1-3T. Mislim da je to odličan omjer uloženo-dobiveno ako uzmem u obzir da je ovo drugi dan sezone. Još mi ostalo pojačati obranu, sve ostalo sam dotjerao u red. To su kupovine za onaj famozni tim koji je bio 2. u ligi i osvojio kup sa rezervnom postavom dok mene nije bilo