A boli tebe k haha imas tokena pa sta ces se mucit oko treniranja mada ja vise volim Botove trenirat xD
A boli tebe k haha imas tokena pa sta ces se mucit oko treniranja mada ja vise volim Botove trenirat xD
I u uzvratu sigurna pobjeda
Kup mi je ove sezone iznimno jak, bit ce tesko jako..mislim da me vec u sljedecoj rundi ceka tezak protivnik
Prodje i ja u kupu, kod kuce 1:1 a u gostima dobio 1:0
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Sutra cekamo gospodina Milana u ligi i kupu :-)))
Idemooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Dodji,nema ti druge nego da kukas i places kad me vidis...![]()
I ja sam prosao u Kup-u ali me mrzi da ubacujem slike...
6-4 ukupan rez...
Večer..
Evo počeli smo sa renoviranjem tima, prodali smo stare igrace, vrijeme je za novu eru..
Vrsaljko je dao svoje, navijaci i uprava su mu zahvalni.
A nova sezona je krenula neočekivano dobro, uvjerljivi prolaz protiv starog rivala.
![]()
Last edited by Volf; 12-15-2014 at 11:30 PM.
NK Kosavin
Pa gde si bre ti Volf 100 godina covece?![]()
Ljudi kako je stanje kod vas na aukcijama?
Meni se čini da je ove sezone dosta mirnije nego prošle nakon reshufflea. Imam više timova, na timu koji je sad nivo 9 sam primjetio najveću promjenu; prošle sezone je bilo otimačine za svakog igrača svaki dan, nenormalno trošenje tokena, a ove sezone sam večeras doveo 8 igrača potrošio ukupno oko 20T, izgubio poneku aukciju, dobivao uglavnom za 1-3T. Mislim da je to odličan omjer uloženo-dobiveno ako uzmem u obzir da je ovo drugi dan sezone. Još mi ostalo pojačati obranu, sve ostalo sam dotjerao u red. To su kupovine za onaj famozni tim koji je bio 2. u ligi i osvojio kup sa rezervnom postavom dok mene nije bilo![]()