Results 1 to 10 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    evo moj tim pa da i ja pokusam sa uskim dijamantom,bez strelica neznam kako koje stavit a neznam ni koje postavke idu u hodu cemo o tome

pa eto ako mozete pomozite,nadam se da je ok postava

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    evo moj tim pa da i ja pokusam sa uskim dijamantom,bez strelica neznam kako koje stavit a neznam ni koje postavke idu u hodu cemo o tome

pa eto ako mozete pomozite,nadam se da je ok postava
    Crvene strelice na napadace i AMC, jedan MC plava drugi MC crvena a protiv jacih ekipa bez strelica, napad kroz sredinu, kontranapad, covek coveka.... tako sam uzeo titulu prosle sezone dobro se pokazala ali zavisi dosta i od protivnika, ocekuj napade preko krila tako da je ranjiva

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Crvene strelice na napadace i AMC, jedan MC plava drugi MC crvena a protiv jacih ekipa bez strelica, napad kroz sredinu, kontranapad, covek coveka.... tako sam uzeo titulu prosle sezone dobro se pokazala ali zavisi dosta i od protivnika, ocekuj napade preko krila tako da je ranjiva

FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
    lik u LP ce igrat ili 4-3-3 ili 4-3-1-2 sa 3mc obje naravno,sad kako dodavanje kratki-kombinirano-dugi,msm stavit kombinirano jel za dugi iskljucim kontru