Results 1 to 10 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Screenshot by Lightshot

Prva ovogodisnja pobjeda , doduse jedva, spasio sam se u zadnji cas i jedno pitanje , zasto centralni vezni (MC) uvijek lose odigraju , kao da ih nema na utakmici , dovodio sam ih i sa specijalnostima, ali opet nista i prosjecna ocjena 6 .

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Screenshot by Lightshot

Prva ovogodisnja pobjeda , doduse jedva, spasio sam se u zadnji cas i jedno pitanje , zasto centralni vezni (MC) uvijek lose odigraju , kao da ih nema na utakmici , dovodio sam ih i sa specijalnostima, ali opet nista i prosjecna ocjena 6 .
    i meni isto tako sve si razmisljam da umjesto MC-a stavim DMC-e poludit cu totalno,jos me danas tako izjebo nordeus da to nisu istine

Famous vedran boca juniors's Avatar
    startali smo porazom i to cudnim,naime igraci su mi prije utakmice bili na 89% kondicije moral savrsen a utakmicu sam zavrsio sa 0% kondicije igraca,nisam igrao napadacki vec normalno i presing na vlastitoj polovini
    Nadalje u 74 min sam zabio gol za 1-1 da bi u iducem napadu Rakitic dobio drugi zuti (crveni) i dobijam gol naravno u 75 min nevjerovatno,ispada da sam odma faul napravio nakon gola doslovno i dobio gol,ispada da sam ko u rukometu dao gol krenuo sa centra igrac grub faul napravio i sedmerac pa jebem im sve
    evo slika,depresivan sam