Quote Originally Posted by Mateo Šimunović View Post
Hahaha pa kad mi nece za tokene Probo ja na oficall stranici top elevena i nece xD
Quote Originally Posted by t11_fan View Post
Postoji neki program preko kojega možeš skidati na laptop/kompjuter aplikacije kao kad skidaš na mobitel i za to dobiješ tokene. Preko videa se može skupiti nekoliko tokena, ali puno manje u usporedbi sa downloadom.
Taj program se zove Bluestacks i jako je dobar, ja sam prije tri sezone skupljo jednu sezonu i skupio nekih 300 tokena i od tada uopce ne skidam nista, dovoljno mi je zasad ovo. Takodjer sam provalio i jednu foru, pa kad skines sve sto mozes onda ispocetka.. bitno da te ne prepozna..za to vam treba dosta gmail adresa, ponavljam gmail adresa, sto za program sto za VPN servise.

Bustera nema na Bluestacku ili ih ima rijetko, a ni ovako preko kompa ih ne skidam jer jednostavno ne mogu, skinem ponekad po 5 bustera i to je sve, nece vise danima da skida, pa me to samo smara i ne skidam ih. Jbga igram prijateljske i po sezoni mi je dovoljno 100 zelenih, 100 crvenih i nekh 60 plavih, snalazis se sa onim sta imas, a eto meni je svaku tekmu pun i moral i kondicija.

Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
Very interesting guys...At your forum I can see many usefull things...Keep working with that...
Its very interesting thay you serbian,croatian people give many likes to others people of the same nation...You re the best...
Greets form Romania...
We are the same nation..TOP ELEVEN NATION