Ladno nisam više server 150, prebacili me na server 221...![]()
Ladno nisam više server 150, prebacili me na server 221...![]()
@Moreplovac
Free agent (FA) je slobodan igrač bez ugovora, to ti je možda poznat termin i iz drugih nogometnih igara. U top elevenu FA uvijek ima 3* jer je igra tako programirana. Na aukciji takav igrač se prepoznaje po tome što desno pored vrijednosti piše mala oznakica (F).
Npr. James Milner, MR, 29, 12.32M(F)
Kad kupiš FA, ne plaćaš klubu odštetu, tako da je zarada u tome što čim ga kupiš, staviš ga na prodaju zaradiš bar 90% njegove vrijednosti.
Server se ne može promijeniti (koliko ja znam), jedino možeš preći na balkanski ako ti neko da/proda profil sa aktivnim klubom na tom serveru ili da kreiraš novi profil, dodaš za prijatelje isključivo one koji su na tom serveru, onda ti netko od njih pošalje zahtjev za igru, pokreneš ju i to bi trebalo biti to. Tako je stvorena i funkcionira OMA liga na serveru 57.
@Mačva da, izgledao mi je kao neki premium grb pošto je mala slika, nisam mogao vidjeti da je to u biti kreirani grb. Hvala![]()
Ex top eleven player
Milanče, daj da vidimo kako smo igrali...
Evo jos jedno kolo ostalo, meni i dalje ni jedan penal nije sviran,kako ih ta realnost malo jebe![]()
Macva FC bravo,cestitam drug...![]()
Liga,danas je pukla namjestaljka
ii da vas pitam,na osnovu cega se izbori trece mjesto u LŠ ili kupu ?![]()
Last edited by Esmir Bulić; 01-09-2015 at 03:39 PM.
Ako dodjes do polufinala automatski si osvojio trece mjesto (jer nema utakmice za trece mjesto) , tako da ako ispadnes u polufinalu osvojio si trece mjesto , skupa sa onim sto je ispao od drugog finaliste , znaci ekipe koje ispadnu u polufinalu su osvojile trece mjesto![]()
Prvenstvo 25.kolo
Osvojena jos jedna titula...
Bes je iskaljen na ekipi Hajduk Veljko B
Bilo je kvalitetnih timova ove sezone,tj liga je bila bas dobra...
Nastavljamo da redjamo titule...
Liga Sampiona - Istorijsko finale dva TITANA
Sve cestitke Sinisi na pobedi a specijalno na 3x kruni
KUP
Sreca nas nije pogledala..ali jeste na drugu stranu,opet Sinisa u finalu...ne treba nam jos jedna petarda...ahahahahaha
Kako mi je zao pisat nakon prve stoje jao, inace prva sezona katastrofaaa
@Sarma jel imaš dosta tokena i boostera? Preuzmi ponovo tim sa nivoa 1 sljedeće sezone. Ima na engl. forumu moj tutorijal o tome ako trebaš neku pomoć ili savjet, ako treba mogu ga prevesti, nije problem, nisam ga ovdje pisao jer su tu većinom iskusnjare![]()
Ex top eleven player