Results 1 to 10 of 1765
Like Tree3834Likes

Thread: Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    @Ivan Isplativije ti je preprodavati free agent-e ako ih nego uzeti posudbu iz banke. Mislim da na tvom nivou nema puno aktivnih igrača pa kupovina takvih igrača ne bi trebala biti problem
    Izvini sto te smaram, ako bi mogao da mi malo pojasnis ovaj tvoj post . Koji su to fee agenti i sta to vidim ljudi menjaju klubove i tako dalje, uzimaju neke sa brdo tokena, ovaj macva npr, ako sam dobro razumeo. Imam onu oopciju kao slobdni klubovi ali tu su mi svi nivo 1 i probao sam da uzmem novi ali dobijem 5 tokena i to je to. I jos jedno pitanj jel mogu da predjem na taj balkanski server i kako uopste da vidim na kom sam.

VIP
    Quote Originally Posted by moreplovac View Post
    Izvini sto te smaram, ako bi mogao da mi malo pojasnis ovaj tvoj post . Koji su to fee agenti i sta to vidim ljudi menjaju klubove i tako dalje, uzimaju neke sa brdo tokena, ovaj macva npr, ako sam dobro razumeo. Imam onu oopciju kao slobdni klubovi ali tu su mi svi nivo 1 i probao sam da uzmem novi ali dobijem 5 tokena i to je to. I jos jedno pitanj jel mogu da predjem na taj balkanski server i kako uopste da vidim na kom sam.
    Free agenti su uglavnom igrači koje timovi nisu mogli ili hteli prodati, nego su samo raskinuli ugovor s njima...
    To što ljudi menjaju klubove su u stvari profili (ne pravi naravno)... A ti možeš sa istim profilom da menjaš klub svakoh 28 dana (1. sezona), ali samo za 2 nivoa manji klub bez vlasnika (bot)

A evo ti link za forum temu, kako da nađeš koji si server...
    http://forum.topeleven.com/tutorijal...ru-igrate.html
    Otvoriš command prompt i kucaš netstat... jedan od reziltata će biti sličan ovom i zaokruženi broj je tvoj broj servera...
    Sezona 61 - 14.Decembar - Kako vam ide?-8.png
    Last edited by Steppenwolf; 01-09-2015 at 02:40 PM.

Newbie
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Free agenti su uglavnom igrači koje timovi nisu mogli ili hteli prodati, nego su samo raskinuli ugovor s njima...
    To što ljudi menjaju klubove su u stvari profili (ne pravi naravno)... A ti možeš sa istim profilom da menjaš klub svakoh 28 dana (1. sezona), ali samo za 2 nivoa manji klub bez vlasnika (bot)

A evo ti link za forum temu, kako da nađeš koji si server...
    http://forum.topeleven.com/tutorijal...ru-igrate.html
    ziv bio kup osvojio

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by moreplovac View Post
    ziv bio kup osvojio