Opa, idemo dalje u kupu. Žestoko takmičenje.
ne znam sta se desava sa menadzerom ove sezone...35 sam nivo i otkad sam pokrenuo aplikaciju prilicno sam aktivan igrac. Svake sezone potrosim i nesto pravih para za kupovinu tokena da bih imao sto bolji tim...do ove sezone se isplacivalo, uvek sam bio u prva 4 mesta. Nisam neki pacenik da moram da budem prvi po svaku cenu. Ali ove sezone je sve drugacije, skoro svi timovi u ligi su jaci od mene iako sam promenio skoro ceo tim...nikada losiji start nije bio, 9. sam na tabeli sa skorom3 4 4 i gol razlikom 18-25. skoro svaki igrac iz moje lige igra utakmicu i interesantno da u svakom timu ima 5-6 pa cak i8 igraca koji su dobili 6 zvezdicu sto je nemoguce za tako malo utakmica. na pocetku sezone sam imao 60 buster morala a sada sam spao na 7 zato sto svaki dan dodajem moral a ne znam zasto????molio bih nekog od administratora da mi pomogne!!!!
Ispadanje u Kupu... Posle 2-3 kod kuće nisam ni očekivao prolaz... Prvi gol primljen posle kornera već u 2' minutu... drugi gol posle duplog kornera je stavio tačku na naše šanse... Gary Stewart na golu je bio fantastičan, Liri je zaustavio njihovog najboljeg napadača, ali je to bilo nedovoljno, jer su ostali odigrali mlako i neubedljivo... Rice je odigrao za 5 i izgubio kapitensku traku...
Ima li netko link za utakmicu Spursa i Leicestera? atdheNet uopće ne mogu otvorit, a na nekim drugim stranicama nisam našao
Molim da se požurite jer utakmica je već počela...
Ex top eleven player
mjenjaj formaciju prilagodi se protivniku,ja sam isto los ove sezone ali bas los,8 sam u ligi gubim od svakog golova sam zabio malo ko nikad a primio previse,mjenjao sam sve moguce formacije i postavke,preksinoc mi jedan frend pomogao sa postavkama i jucer 2 pobjede u LP i ligi
ovo je moj ti sta da ti kazem
Pa jel ima ko da nema reusa u ekipi
Veni,Vidi,Vici