Vreme varira od servera do servera pa čak i na samom serveru nekada dolazi do manjih odstupanja.
Vreme varira od servera do servera pa čak i na samom serveru nekada dolazi do manjih odstupanja.
Valja danas nastaviti niz pobjeda bez primljenog gola, po mogucnosti dvocifrenih
Veni,Vidi,Vici
Opet se čudne stvari događaju kod mene.
Prvo, danas je obljetnica 2 godine kako igram T11, iako nisam ništa očekivao kao nagradu od nordeusa Nisam čak dobio stara škola 2 postignuće, a datum je točan.
Glavni tim je dobio ligašku protiv 3* slabijeg tima 9-0, ali još ljepša vijest je da je nordgen DL-DC napokon odigrao dobru utakmicu u čak zaradio 8icu. Još jedan u nizu igrača koji ima 2 istrenirane pozicije a može igrati korisno samo DL, na DC je opća katastrofa. Čekam uzvrat kupa protiv slabijeg protivnika (moj tim kvaliteta 92. igrači 6X96 + 4X95 a njegov Q86) koji me nekim čudom pobijedio 1-0 u utakmici u kojoj sam dominirao, zabili nakon kornera
Clermont je igrao 2-2 u kupu pa je prošao dalje jer je prvu dobio s 3-0.
Celtic je ispao iz kupa, ponovo poražen protiv tima koji je imao igrača manje zbog ozljede Ne znam zašto, ovo nisam nikad doživio ovoliki broj igrača s problemima u formi, nemam ni para ni tokena da ih zamjenim Forma Celticovih igrača:
TSGH jučer poražen 1-0 protiv nekih panjeva
Ex top eleven player
Изборио сам наредну рунду у купу... прва утакмица 1:3, друга 4:0, укупан резултат 7:1
Odigrali smo nerešeno u unapred izgubljenoj utakmici, čak sam izveo kombinovani sastav na teren... Odmah na početku trol... Wembo gura napadača (tako je pisalo u komentaru) i dobija direktan crveni... Tek posle u komentarima vidim da ga je pljunuo (čak ni Nordeus ne zna zašto je dobio crveni )... I sa igračem manje smo stvarali šanse, a posle primljenog gola i krenuli u napad, na sve ili ništa... na kraju Borsi uspeva da izjednači na asistenciju Hepija... Kada ti od 3 MC jednog isključe, a dva odigraju za 5, remi je super rezultat...
Pobjed u Ligi i sad smo 1.
Danas igram Kup , dobio sam ga 1:0 1utakmicu s postavom 4-5-1 V alj nije bilo to to pa ako neko moze rec s kojlm postavom igram protiv ovog :
♥FORZA MILAN!!! ♥