Izasao vam je treci dres Liverpula ali brutalnijeg treceg dresa od ovoga nema
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Pavo je kavanje u Vigi šampiona i baš je bovevo Tvebao nam je vemi da ostanemo na pvvom mestu i izbegnemo mnogo jačeg pvotivnika u Top 16... Ipak smo izašvi na teven u kombinovanom sastavu, jev imamo još jednu tekmu tvi sata kasnije... Pvvo je Djogović asistivao Bovsiju sa desne stvane, pa Ahmad sa veve... pa je Ahmad opavio kao iz topa... i na kvaju, u dvugom povuvvemenu Vid ostao sam, jedan na jedan i vutinski zavvšio akciju... Što je najgove po pvotivnika, može da ga stigne tveći, a imaju isti medjusobni skov, 2-1 i 1-2, tako da pobeda od dva gova vazvike vodi tvećeg u Top 16...
Last edited by Steppenwolf; 01-23-2015 at 02:27 PM.
Glavni tim je imao 7 bodova na 2. mjestu kao i 3. Jawadde. Mislio sam da je neće biti problema s prolaskom grupe pred zadnje kolo unatoč slabim bodovima jer je forma igrača dobra i kvaliteta na mojoj strani. Međutim, Massimo FC je poveo 1-0 već u 31', a onda je i Jawadde došao u vodstvo. Krenuo sam jače u napad, on je igrao 3n2w3n2, ja 3511 pa 3412 od 58'. U 75' sam mislio da je sve gotovo, odlučio sam se na igru s 2 DC-a i maksimalno ofenzivnom taktikom. Moj tim je zabio za 2-2 u 82', a otppilike u isto vrijeme je CSKA izjednačila i osigurala mi prolaz u sljedeću rundu. (slika) U ligi 15 igram protiv 3. tima na ljestvici. To će biti još jedna teška utakmica.
Clermont je dobio vodeći tim lige pa se približio vrhu i trenutno je 3. a za razliku od glavnog tima on nema drame u LP, prvi je sa 100% pa je današnja utakmica revijalnog karaktera.
Celtic je pobjedio jutros u LP, a čeka utakmicu protiv vodećeg tima najjače lige na t11 .
TSGH večeras igra ligašku, on ne nastupa u LP
Ex top eleven player
Lagano do 3 boda u ligi...
A evo i jednog malo neobičnijeg rezultata iz lige danas.
Pobeda u gostima, teža nego što se očekivalo... Primili smo gol posle duplog kornera, ali je Happy instantno, sa distance vratio utakmicu u egal... Posle 5 uzastopnih prekida, kornera i slobodnjaka koje smo imali od početka utakmice, a gde nam je sudija konstantno svirao faul u napadu, Shestakov je napokon, posle kornera nabo loptu glavom u mrežu za pobedu...
Još jedan điđi-miđi u Ligi šampiona danas... Sve 4 ekipe su imale šansu za prolaz dalje... Igrali smo u gostima protiv ekipe koja je imala bod više od nas i bio joj je dovoljan remi za prolaz dalje... Dali smo na vreme dva gola iz kontri, Smidt je asistirao Galindu i Apolou za 2-0... a onda smo autobus zamenili dabl-dekerom... Nažalost, primili smo gol u 86. minutu i očekivali trol, koji se nije desio...
Jos ranije smo obezbedili prvo mesto tako da smo malo kombinovali i odmarali bitne igrace za veceras, poraz koji nista ne menja idemo dalje
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮