Results 1 to 10 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by aleksandar ilok View Post
    veliko razocarenje je u klubu, gotovo pa depresija. Ne znamo uopce sta pametno reci...

Izgubili smo derbi koji nismo smjeli izgubiti, sanse za naslov su nam sada nikakve, gotovo nemoguce, a iskreno, nismo ni zasluzili.

Sve je dobro pocelo, poveli smo vec u prvoj minuti, na kraju smo 3-2 izgubili.

jos jednom molim neka mi pametniji od mene kazu, kako je moguce da je ova ekipa nezaustavljiva, pobijedila nas je dva puta, prva je u ligi, ni jednom protiv nas nije bio aktivan, imali smo max.bonuse, 15% posjeda zbog navijaca, moral i energija na vrhuncu, jaci smo 7q..kako se to dogodilo da ova ekipa sa stvarno niti malo posebnom formacijom rastura ovu ligu i nas. Ne ide nam u glavu..

u 1.02 igramo ligu prvaka protiv naseg najveceg rivala, koji je usto i jaci od nas..nista dobro nas ne ceka ni ovde, dapace, imam osjecaj da cemo lagano izgubiti. Tko moze neka nazoci novom postraju, ova sezona je katastrofalna, igraci su karakterne nule.
    u pravu si, nema logike da ova ekipa bude prva ali nikako.
    Izgleda da je od ove sezone promenjeno tako da sada los moral i losa forma pojedinaca mnogo utice na igru celog tima. Ovako nije bilo u prethodnim sezonama ja licno igram najgoru sezonu do sada i ne pamtim da mi je ovoliko igraca bilo lose i kad je u pitanju moral, forma, dobijanje kartona u prvih 15 minuta. A sto je najgore, ne vidim sta da promenim da krene na bolje. Sto napisa jedan na forumu, treba stavljati u prvi tim one koje su dobri u formi koliko god da im je los kvalitet. Jebiga, onda na aukcijama treba gledati samo formu i nista vise sto je apsurd... :-)

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    u pravu si, nema logike da ova ekipa bude prva ali nikako.
    Izgleda da je od ove sezone promenjeno tako da sada los moral i losa forma pojedinaca mnogo utice na igru celog tima. Ovako nije bilo u prethodnim sezonama ja licno igram najgoru sezonu do sada i ne pamtim da mi je ovoliko igraca bilo lose i kad je u pitanju moral, forma, dobijanje kartona u prvih 15 minuta. A sto je najgore, ne vidim sta da promenim da krene na bolje. Sto napisa jedan na forumu, treba stavljati u prvi tim one koje su dobri u formi koliko god da im je los kvalitet. Jebiga, onda na aukcijama treba gledati samo formu i nista vise sto je apsurd... :-)
    Pretprošle sezone je lik bio prvi samo sa DR, DL i DMC pozadi u formaciji, u dve utakmice gol nisam mogao da mu dam, DL i DR dobijali devetke ko od šale...