Results 1 to 10 of 1606
Like Tree3436Likes

Thread: Sezona 62 - 11.Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie ivan.Brko's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    kad vec kostaju 50 tokena + novac, covek bi ocekivao da dobije igraca koji je uvek u dobroj formi. ne mora devetke ali sedmice i osmice se podrazumevaju. meni je losa forma igracima cele sezone da vec treci put menjam formaciju u nadi da cu nesto promeniti ali nista od toga. cudi me kad si se vec odlucio da kupis skauta da nisi uzeo poluspica ili napadaca.
    4sam level ,4 sezone kupujem skauta , skaut od 1.sezone igra i sad bolje nego nego ijedan u klubu

Skaut od prosle sezone , kupio ga na pola sezone , svaku utakmice je davao gol, u ovoj sezoni najvisa mu ocijena 6

A golman mi je trebao ,cinio mi se dobar,jos kad je postao svjetska klasa ponada se da ce branit sve , jos specijalnost 1na 1 a primio svaki gol tako

♥FORZA MILAN!!! ♥

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by ivan.Brko View Post
    4sam level ,4 sezone kupujem skauta , skaut od 1.sezone igra i sad bolje nego nego ijedan u klubu

Skaut od prosle sezone , kupio ga na pola sezone , svaku utakmice je davao gol, u ovoj sezoni najvisa mu ocijena 6

A golman mi je trebao ,cinio mi se dobar,jos kad je postao svjetska klasa ponada se da ce branit sve , jos specijalnost 1na 1 a primio svaki gol tako

♥FORZA MILAN!!! ♥
    po mom misljenju, dzaba sto je golman kvalitetan i sto ima specijalnost ako ostali zajebavaju. Kod mene recimo, zadnja linija igraci imaju 6 zvezdica dobijaju 7-8 ocene ali primam golove i iz igre i iz prekida jer MC igraci mi cesto dobijaju ocenu 5. jebiga.