Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-butd8.png

Težak poraz juče u Ligi... Iako sam imao 5 šuteva više, imao sam i golmana Sosana... Posle ove četvorke stavljen je na transfer listu... Ne ide mi ove sezone protiv uskog dijamanta pa to ti je... Ko je rekao da je 3-5V-2 dobar protiv uskog dijamanta, nataknem ga...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-21.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-22.png
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-23.jpg
    ima bolje igrace i svi su mu dobili ocene 7-8, tako da ovo je realan rezultat.

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ima bolje igrace i svi su mu dobili ocene 7-8, tako da ovo je realan rezultat.
    Ma gde je realan, da mi golman nije branio ko za k***c teško da bi bilo 1-4... Ova ista postava je isto tako jakog otkinula 4-1 u Kupu preključe, i taj isti golman Sosan je ocenjen osmicom... Taman sam pomislio, krenula ga forma... Postoje igrači koji odigraju za 8 ili 9, a onda ih ni za živu glavu ne stavljaj da igraju sledeću tekmu, jer ne mogu da vežu dve dobre...

Champion lespa's Avatar
    Ma gde je realan, da mi golman nije branio ko za k***c teško da bi bilo 1-4... Ova ista postava je isto tako jakog otkinula 4-1 u Kupu preključe, i taj isti golman Sosan je ocenjen osmicom... Taman sam pomislio, krenula ga forma... Postoje igrači koji odigraju za 8 ili 9, a onda ih ni za živu glavu ne stavljaj da igraju sledeću tekmu, jer ne mogu da vežu dve dobre...
    pazi, mozda je taj u kupu imao bonus nula a ovaj sto te dobio 4:1 max bonus itd. itd...
    Druze, vidim po postovima na forumu da si ozbljno shvatio ovu igru i da se bas iznerviras kad je nerealan rezultat. cuvaj zivce trebace ti... iako znam da je to lako reci i ja popizdim kad se to desi, ulazes u ekipu a dobije te neka budala.
    Steta sto Nordeus preteruje sa trolanjem inace bi igrica bila odlicna...
    evo ja sam 11-ti u ligi sa jakom ekipom i batalio sam. sad mi B postava igra ostatak lige a prvi tim napada ligu prvaka pa sta bude. naravno kup sam ispao u pretkolu trecu sezonu za redom. hvala Nordeusu to jest nekom majmunu za racunarom pardon "mister developer". :-)

VIP
    pazi, mozda je taj u kupu imao bonus nula a ovaj sto te dobio 4:1 max bonus itd. itd...
    Druze, vidim po postovima na forumu da si ozbljno shvatio ovu igru i da se bas iznerviras kad je nerealan rezultat. cuvaj zivce trebace ti... iako znam da je to lako reci i ja popizdim kad se to desi, ulazes u ekipu a dobije te neka budala.
    Steta sto Nordeus preteruje sa trolanjem inace bi igrica bila odlicna...
    evo ja sam 11-ti u ligi sa jakom ekipom i batalio sam. sad mi B postava igra ostatak lige a prvi tim napada ligu prvaka pa sta bude. naravno kup sam ispao u pretkolu trecu sezonu za redom. hvala Nordeusu to jest nekom majmunu za racunarom pardon "mister developer". :-)
    Ma batali Kup, ja to igram dokle prođem, čisto da pokupim bonuse za pobedu i tako to... Mene nervira što ne može da se nađe dobar MC, da ne kiksira svaku drugu tekmu...

Champion lespa's Avatar
    Ma batali Kup, ja to igram dokle prođem, čisto da pokupim bonuse za pobedu i tako to... Mene nervira što ne može da se nađe dobar MC, da ne kiksira svaku drugu tekmu...
    gledam skaut listu i koja prevara: nude da kupis igraca za novac i 39 tokena a igrac matorac 28-29 godina tek dobio sestu zvezdicu. pa jebote kupis igraca za par tokena koji je blizu seste zvezdice a ove tokene pretvoris u pare i gradis infrastrukturu...
    mada priznajem na pocetku igranja sam povremeno kupovao skaut igrace i tad sam i osvajao trofeje sad sve teze i teze.
    savet za igrace koji se razmisljaju da kupe skaut igraca je da ne rade to. moj primer kupim MC igraca sa spec. playmaker i prve sezone zadovoljan ocene 7-8 ali sledece dve sezone ocene 5-6 i obavezno zuti karton u prvom poluvremenu.
    i jednom prilikom se povredi 9 dana reko aj ti lepo na aukciju pa zajebavaj sledeceg menadzera...

Rookie ivan.Brko's Avatar
    gledam skaut listu i koja prevara: nude da kupis igraca za novac i 39 tokena a igrac matorac 28-29 godina tek dobio sestu zvezdicu. pa jebote kupis igraca za par tokena koji je blizu seste zvezdice a ove tokene pretvoris u pare i gradis infrastrukturu...
    mada priznajem na pocetku igranja sam povremeno kupovao skaut igrace i tad sam i osvajao trofeje sad sve teze i teze.
    savet za igrace koji se razmisljaju da kupe skaut igraca je da ne rade to. moj primer kupim MC igraca sa spec. playmaker i prve sezone zadovoljan ocene 7-8 ali sledece dve sezone ocene 5-6 i obavezno zuti karton u prvom poluvremenu.
    i jednom prilikom se povredi 9 dana reko aj ti lepo na aukciju pa zajebavaj sledeceg menadzera...
    Neko ima srece s tim skautima neko ne , ja sam 5 nivo, prve 3 sezone sam kupovao skaute i odlicno su se pokazali , neki su davali i vise od toga , cak i sad ima igraca koje igra bolje nego kad sam ga kupio , prosle sezone kupio Golmana skauta , specijalnost 1on1 a 85% golova primio tako ,

♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥

VIP
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-celtic4.png

Poslednja utakmica u LŠ juče... Protivnik je promenio ime kluba, promenio je i menadžera, ali nije promenio naviku da gubi Jedino što je uspeo je da mi povredi najboljeg igrača Gomesa, ali je to bilo nedovoljno, jer je Liri dobio šansu da izvodi prekide i sa 2 gola iz slobodnjaka i asistencijom iz kornera izbio protivniku šansu da se plasira dalje na gol razliku...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-2.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-3.png
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-4.jpg

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-5.png

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-1.png

VIP
    Dan 13... Sve tri ekipe su trećeplasirane u ovom trenutku...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-7.png