Eto jučer sam napisao da mi glavni tim ima lošu formu i danas me ta forma koštala. Katastrofa.Rotacija krila nije prošla, ML i dalje igra očajno. Moram nešta iskemijat jer je gotovo nemoguće prodati igrača na nivoima iznad 15, prodajem jednog ML-a koji ima 5* za nivo 16 još od početka sezone i ne mogu ga prodati. To znači da prodaja igrača i kupovina drugih svakako nije opcija.
Večeras tim igra u LP, pojma nemam koga više da stavim u sastav. Iako imam 22 igrača, nemam dobrog izbora, samo loš i gori.
Clermont je dobio u LP u gostima 1-4, utakmicu ću pamtiti po jednoj zanimljivosti; izvadio sam iz igre DC-DMC i pisalo je da igrač dobiva ovacije od publike za odličnu predstavu. Pomislio sam da sam opet izvadio krivog igrača iz igre. Međutim, ocjena koju je dobio za tu utakmicu je 4Dakle, dobio je 4/10 a komentar kaže da je igrao odlično
Programeri, čestitam na "genijalnosti"!
![]()

2859Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Rotacija krila nije prošla, ML i dalje igra očajno. Moram nešta iskemijat jer je gotovo nemoguće prodati igrača na nivoima iznad 15, prodajem jednog ML-a koji ima 5* za nivo 16 još od početka sezone i ne mogu ga prodati. To znači da prodaja igrača i kupovina drugih svakako nije opcija.
Večeras tim igra u LP, pojma nemam koga više da stavim u sastav. Iako imam 22 igrača, nemam dobrog izbora, samo loš i gori.
Dakle, dobio je 4/10 a komentar kaže da je igrao odlično
Programeri, čestitam na "genijalnosti"!