Click image for larger version. 

Name:	FKP1.png 
Views:	23 
Size:	5.7 KB 
ID:	40438

**beš ti ovo... Otkidaš protivnika od k***a 75 minuta, nigde ga nema, 6-2 šuteva ima, menadžer nije prisutan pa da kažeš da je nešto promenio... Da mu nije golmana bilo bi 5-0... I onda kreće jedan šut iz daljine (uhvati moj golman živu loptu), pa drugi šut u istoj sekundi - gol, pa treći šut odmah posle - gol... i onda faul, prvi slobodnjak za njih i naravno gol... A moj Borsi koji ima specijalnost za slobodnjake i za 10 bolji šut, dva puta pogađa živi zid... A mojih u odbrani nigde da izblokiraju... Anderson do tada pokupio svaku loptu koja je prišla 16-ercu, devetku je trebalo da dobije... I Bobrowski kome je prosek ocena u sezoni 7.50 dobija šesticu, nigde ga nema... ma daaaaj... Kemal mi dobija osmicu, celu sezonu ga nigde nema, sad odjednom osmica, a njegov direktni rival daje drugi gol... Telesa probijao odbranu kako je hteo, stvorio brdo šansi ostalim igračima, čak i gol dao, dobija sedmicu... sviranje k***u... Ovaj j***ni Jakšić samo protiv autsajdera ume gol da da, čak i dok je skaut bio...

Name:	12.jpg 
Views:	24 
Size:	42.4 KB 
ID:	40441

Name:	13.jpg 
Views:	22 
Size:	55.0 KB 
ID:	40442