Pojačanja: To je to u principu za sada.
You'll Never Walk Alone
Originally Posted by Shadow Pojačanja: To je to u principu za sada. kakva bizarna formacija: stoje cetiri igraca jedan iza drugog ko vozic, veliki delovi terena potpuno prazni i nije ilegalna formacija. trebace meni jos vremena dok skapiram logiku Nordeusa.
imali neko dres sa ovakvim prugama i bojama ? msm obican onaj
Originally Posted by FC Prokuplje imali neko dres sa ovakvim prugama i bojama ? msm obican onaj nemam. ali ako se pojavi u prodaji, mogu ti poslati sa laznog profila.
Originally Posted by lespa nemam. ali ako se pojavi u prodaji, mogu ti poslati sa laznog profila. M anij eproble meni uzet obican sam ma pito ima li neko vi koji igrate dugo
Originally Posted by FC Prokuplje imali neko dres sa ovakvim prugama i bojama ? msm obican onaj Nesto ovako Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC Nesto ovako Idemooooooooooo mng krupne nacicu
Originally Posted by FC Prokuplje mng krupne nacicu Nacekaces se za uske pruge ja to cekam odavno FC Red Star ✮✮✮✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Originally Posted by PepG Nacekaces se za uske pruge ja to cekam odavno FC Red Star ✮✮✮✮✮ vala ce cekamo 100god nordeus nista ne izbacuje novo :S
Originally Posted by PepG Nacekaces se za uske pruge ja to cekam odavno FC Red Star ✮✮✮✮✮ Pa bio je skoro jedan lep dres sa uskim prugama...
Forum Rules