Results 1 to 10 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Još od početka sezone me igra nervira mnogo pa sam prestao pratiti, počevši od kupa gdje sam bezuspjesno snižavao kvalitet na 3* i opet igrao sa protivnicima koji imaju igrače 8* do ispadanja iz LP gdje me izbacuje ekipa 3* sa uskim dijamantom, do lige gdje gubim od protivnika koje sam prosle sezone lagano pobjedjivao. Valjda me NORDEUS mrzi, ali to je uzajamno. Kad god je izašao neki novi update primjetim da odredjene formacije više ne funkcionišu i oni umjesto da poprave izmišljaju neke nove stvari. Najradje bih da me banuju i da znam na čemu sam. Ako jos padnem ligu onda je GOTOVO...

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Još od početka sezone me igra nervira mnogo pa sam prestao pratiti, počevši od kupa gdje sam bezuspjesno snižavao kvalitet na 3* i opet igrao sa protivnicima koji imaju igrače 8* do ispadanja iz LP gdje me izbacuje ekipa 3* sa uskim dijamantom, do lige gdje gubim od protivnika koje sam prosle sezone lagano pobjedjivao. Valjda me NORDEUS mrzi, ali to je uzajamno. Kad god je izašao neki novi update primjetim da odredjene formacije više ne funkcionišu i oni umjesto da poprave izmišljaju neke nove stvari. Najradje bih da me banuju i da znam na čemu sam. Ako jos padnem ligu onda je GOTOVO...
    Pre pocetka sezone treba da brises prijatelje ispred tebe i iza tebe jedno 2-3 lv, da bi kada snizavas kvalitet na 3* igrao sa takvim ekipama u kupu. Ne daj se Mesaaaa

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    ma to svi pomislimo u nekom trenutku ali ipak nastavljamo...