Results 1 to 10 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ma to svi pomislimo u nekom trenutku ali ipak nastavljamo...
    Neznam koji si level, a ja ovu igru ne igram od juče već 43 sezone i 43 level, zato svi tvoji komentari na moje postove nemaju veze s mozgom, i stvarno nije uredu da mi ti dajes savjete...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Neznam koji si level, a ja ovu igru ne igram od juče već 43 sezone i 43 level, zato svi tvoji komentari na moje postove nemaju veze s mozgom, i stvarno nije uredu da mi ti dajes savjete...
    Mesa brate igramo brat bratu minimalno godinu dana istu ligu izuzev prosle sezone,meni ce bit zao ako ne prođes level jer falit ce mi nase tekme,ali ti obacajem ako ostanes ovaj lvl 43 a ja odem na 44 vjeruj ponavljat cu iduce sezone samo da opet skupa igramo jer liga bez tebe ,asmira i mene nije ista i nije mi zanimljiva

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Čestitam svima na titulama, prije svih bratu Vedranu, ako meni ne ide bar ti udri
    VAMOS BOCA

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Moj post je bio više komentar na postove mnogih koji besni zbog lošeg rezultata napišu da su završili sa T11 a onda posle par dana sve po starom kao da ništa nije bilo. Kao što si i ti pretpostavljam u maltene 4 godine igranja bio u iskušenju da batališ. Što se tiče nekih mojih komentara na tvoje postove koji kako kažeš "nemaju veze sa mozgom" prvo bilo ih je ne više od 5 i svi su koliko se sećam bili afirmativni i ni u jednom ti ja nisam delio savete. Btw, igram 11 sezonu i deseti nivo i imam 13 trofeja i trostruku tako da ne igram od juče ali slažem se nisam u tvom rangu što se tiče igračkog staža. Baš sam iznenađen tvojim stavom pogotovo što smo ti i ja veoma malo komunicirali.