samo meni kodovi ne rade, ni jedan jedini mi nije radio otkad su pusteni
Printable View
samo meni kodovi ne rade, ni jedan jedini mi nije radio otkad su pusteni
Attachment 49050
Isti protivnik i isti 90. minut... :mad:
1.
Attachment 49051
2.
Attachment 49052
Ja sam uspio samo 2 koda iskoristit USA I CHI
aco kontam ja tebe ali gle sad ovo ...Dinamo pokrenuo privatizaciju znaci nista u Dinamu nije blokirano kao da se nista nije dogodilo,dalje ovaj Svetina je direktor financija u Dinamu a uopce nije ispitan....kako klub koji je pod istragom za utaju poreza,mutne transfere moze pokrenut privatizaciju....jednostavno jer je to neciji interes za đep her svi znamo kako se rade privatizacije u Hrvatskoj racuni nisu blokirani klubu niti nista E TO JE SMJESNO i nelegalno
Lagani trening protiv napustene ekipe ( dva golmana: jedan MC drugi DC ) ali i peh potroseni svi crveni koferi da se oporavi napadac vazan za igru celog tima i sledeca tekma odmah povreda. Navikao sam na povrede dva dana za redom ali nije morao isti igrac koji nosi ceo tim.
S druge strane, ovo sa kodovima je bas lepa vajdica: sad ovo Cile i USA po 20 tokena i 20 plavih kofera i skoro po 10 tokena i 10 plavih kofera kad je Srbija igrala finale. lepo lepo...
Ako nista ne osvojite ove sezone znaci da ste losi menadzeri! ;-) salim se.
Attachment 49065
prihod od karata i prodavnica mi pokriva max bonus za pobedu u ligi Prvaka. lepo lepo...
bice para za igrace brzog razvoja... :-)
Attachment 49073
Ovo se ceka :cool:
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07...655f440f63.jpg