Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Lagani trening protiv napustene ekipe ( dva golmana: jedan MC drugi DC ) ali i peh potroseni svi crveni koferi da se oporavi napadac vazan za igru celog tima i sledeca tekma odmah povreda. Navikao sam na povrede dva dana za redom ali nije morao isti igrac koji nosi ceo tim.
    S druge strane, ovo sa kodovima je bas lepa vajdica: sad ovo Cile i USA po 20 tokena i 20 plavih kofera i skoro po 10 tokena i 10 plavih kofera kad je Srbija igrala finale. lepo lepo...
    Ako nista ne osvojite ove sezone znaci da ste losi menadzeri! ;-) salim se.
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-lagani-trening.jpg

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Lagani trening protiv napustene ekipe ( dva golmana: jedan MC drugi DC ) ali i peh potroseni svi crveni koferi da se oporavi napadac vazan za igru celog tima i sledeca tekma odmah povreda. Navikao sam na povrede dva dana za redom ali nije morao isti igrac koji nosi ceo tim.
    S druge strane, ovo sa kodovima je bas lepa vajdica: sad ovo Cile i USA po 20 tokena i 20 plavih kofera i skoro po 10 tokena i 10 plavih kofera kad je Srbija igrala finale. lepo lepo...
    Ako nista ne osvojite ove sezone znaci da ste losi menadzeri! ;-) salim se.
    Click image for larger version. 

Name:	lagani trening.JPG 
Views:	32 
Size:	60.3 KB 
ID:	49065
    Mozda ce neko da krene u osvajanje dresova a danas pocinje ako se ne varam evropsko U19 bice jos kodova

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Mozda ce neko da krene u osvajanje dresova a danas pocinje ako se ne varam evropsko U19 bice jos kodova
    Kao da si znao! :-)
    na nalogu glavnog tima sam kupio dres Milana i poslao na drugi profil - A.C. Milan. ;-)

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Kao da si znao! :-)
    na nalogu glavnog tima sam kupio dres Milana i poslao na drugi profil - A.C. Milan. ;-)
    Ovo se ceka