Quote Originally Posted by lespa View Post
"Pozdrav menadžeri.

Sa skorašnjom nadogradnjom ubacili smo neke nove stvari na Top Eleven 2015.

Voleli bi da čujemo neka vaša zapažanja o ovome, naravno mane i vrline, kao i predloge za dalje unapređenje igre.
Hvala "

Drugim recima, da budemo besplatni testeri za Nordeus. Neka, hvala!
Mogao bi moderator da posalje spisak forumasa( wolf, vedran, macva, ilok i drugi) koji su ostavili ovde na forumu zajedno preko 10.000 postova u kojima je sigurno bilo nekoliko stotina predloga za unapredjenje igrice kojima bi Nordeus poslao recimo zvanicnu garnituru. Saradnja je dvosmerna ulica.
Ja sam nebrojeno puta slao mailove nordeusu na engleskom i hrvatskom o greškama u igri i sta bi volio da se promjeni,primjer sponzorski ugovori,jeftiniji tokeni,da više poklona dobijas,čudne povrede primjer povuče mi igrača za dres a dobije ozljedu polomljeno stopalo 16 dana out, ima još toga imao bi sta pisat,kup takmičenje totalno nerealno prevelika razlika primjer Mesa gdje je dobio protivnika 3-4 levela jačeg i 25Q razlike nevjerovatno a nije jedini takav,u LP 2 sezone u nizu sam igrao u level većoj dakle ja 44 lvl ostali 45,ja 45 ostali 46 nevjerovatno i na takav način praktički tjeraju balkance da skidaju tokene jer realno nema se para za 700+ tokena mjesečno,ima dosta sitnica koje kad se zbroje djeluje kao velika greska

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk