Je, je, tako možeš i u Njemačkoj kupit "pivo" za 0.39€ :D , al dobro, nećemo dalje s offtopicom :)
Printable View
Je, je, tako možeš i u Njemačkoj kupit "pivo" za 0.39€ :D , al dobro, nećemo dalje s offtopicom :)
Pa pivo nije off-topic... Služi za analiziranje protivničke formacije... :rolleyes: Ja kad sam trezan, ni svoju ne mogu da analiziram...
Attachment 54973
Unakazio me Nordeus:
Attachment 54977Attachment 54978Attachment 54979
A ja krenuo po instrukcije Nordeusa sa 2dc.:confused:
Aj sto sam ja izgubio nego sto ja i kad imam ekipu prosek 8*,puknem od nekog ko ima prosek 3*koji igra sa 2dc..........
izvestaj sa tri meca danas: jedna povreda ( 15 crvenih ), dva direktna crvena, poraz i dve pobede.
prva tekma je bila najgora, u ligi prvaka tezak poraz, dva igraca u zadnjoj liniji imaju 2 meca zabrane sto ce biti problem jer nemam rezerve i posle u Kupu povreda napadaca.
Attachment 54980
e svasta cu videti na ovoj igrici. na drugom nalogu ( nivo 2 ) dam token na aukciji za igraca MC ML 21 god. kval. 15 tek dobio trecu zvezdicu. racunam dobro mi dodje takav u rezervi jer pokriva dve pozicije a tri zvezdice trebao bi da ga uzmem sa par tokena. pred kraj aukcije ulecu dvojica i ja odustajem ali reko da ostanem do kraja...
ulecu jos dvojica i lupaju obojica po 4-5 tokena u inicijalnoj rundi a igraca kupuje u drugoj rundi neko treci. strasno! ;)
@Top El
Jedna moja iz arhive, igrao 1/4 finale kupa te sezone. U uzvratu sam nažalost izgubio 2-1, ali barem kod kuće nisam izgubio. S obzirom da su realno moje šanse bile male, mislim da sam pružio dobar otpor u tom trenutku, dostojanstveno sam ispao. :)
http://forum.topeleven.com/attachmen...nal-edited.jpg
@ t11 fan
gledam ti "skill progress" igraca Celtic-a posle tekme. igrali 90 minuta a dobili +10 i +13. koliko godina imaju 34? :)
Hahahaha, nemaju :D
Imam samo jednog koji će se umirovit ove sezone, ali on je na klupi. To je zato što sam kupovao jeftine igrače pa im je napredak jako spor. Baš me briga, ja ih prodam sljedeće sezone pa kupim druge :D
Ne znam baš napamet, ali mislim da onaj ☆☆☆☆ MR što je dobio ocjenu 10 ima 26 godina
Napokon na 1.mjestu
http://i.imgur.com/2YIeA8X.png
Unakazila te formacija... Trebalo je da igraš sa 2 napadača i 3 MC... Sa DMC si imao trojicu na svojoj polovini, to Nordeus kažnjava... :D
Attachment 54981
Attachment 54983
Tukli smo drugog sa 2-0 i popeli se sa 6. na 4. mesto... Čim je promenio formaciju u uski dijamant, uleteo je u zamku... :rolleyes:
Attachment 54984
Attachment 54985
Attachment 54986
Headhunter
http://i.imgur.com/4fx5FIk.png
http://i.imgur.com/UyRvCgz.png
Zadovoljan sam igrom, protivnik malo jači, golman mu dobar.
Attachment 54987
Smehotresna olimpijada sa Nordeusom... Opet sam igrao sa dva štopera, ovaj put protiv boranije... Protivnički veznjak Malynochka je popio žuti karton već u 3. minutu... Posle toga pravi još 4 faula i tek kod petog ukupno dobija drugi žuti karton... Od 5 slobodnjaka (poslednja 2 su bili centaršutevi), Ilić šutira svih 5 u okvir gola i golman brani 4!!! Imao je ukupno 10 odbrana do kraja!!! I na kraju dobiju penal!!! A napravili su čak 24 faula, naspram naših 10...
Attachment 54988
Attachment 54989
Attachment 54990
Attachment 54991
Lilium Bosniacum
http://i.imgur.com/5gTp2Tm.png
Ovaj je nekad imao jaku ekipu, sjecam se da je bio 2 levela iznad mene i da me izbacio iz kupa zbog gola u gostima. 4 hattricka na utakmici (Mansilla ST, Sanchez MR, Mendoza ML, Rivas DC), Barrueto je imao 5 asistencija.
TABELA
http://i.imgur.com/VE9YaGb.png
Sutra sa drugoplasiranim :p , imam utisak da svaku sledecu utakmicu igram sa drugoplasiranom ekipom sa tabele (stalno se smjenjuju, mnogo ujednačena liga). Taktiku ne mijenjam, ova već dvije sezone funkcioniše barem u ligi. Odbrana mi je mnogo dobra, napad mnogo slabiji. Tek u zadnjoj utakmici smo nabili gol razliku.
Pusem ti gadno za vrat
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Vidim mnogo ste pisali o tome kakve igrače treba kupovati sa TL i koji igrači najbolje napreduju. Tu je sve jasno, igrač 18-21 god sa sto vecom vrijednoscu i sa sto manjom platom najbolje napreduje. Na niskom levelu je mnogo lakse uočiti takve igrače, dok su kod mene svi igrači sa 128 ili 129 miliona vrijednošću. Pre nekoliko sezona sam to detaljno istraživao na par svojih igrača i tada sam primjetio da mi se kod igrača na 1Q napretka (15 skilova) vrijednost poveća za 100.000, tj. za 5Q (1 zvijezda) poveća mu se vrijednost za 500.000, pa ako npr. kupis igrača na 118.800 nakon napretka od 2Q njegova vrijednost se poveća na 119.000 i od tada mnogo bolje napreduje (spec računa kao 100.000).
Attachment 54994
Attachment 54995
Attachment 54996
Attachment 54997
Attachment 54998
Attachment 54999
Attachment 55000
Igrač kad ostari godinu, vrijednost mu se smanji za 300.000
Attachment 55001
Attachment 55002
Attachment 55003
Onda je nordeus odlučio da izbaci update i to više nije tako :), promijenili su vrijednost svim mojim igračima i sada kad treniram igrača vrijednost mu se ne povećava. Na nižim levelima vrijednost se jos uvijek povećava kad trenirate igrača ali na mom levelu to više ne funkcioniše, evo i slike Salihamidzica kad sam ga prodao (vrijednost naglo skočila sa 121 mil na 128 mil nakon update-a)
Attachment 55004
Mesa sada se samo plaća mijenja i možeš se po tome ravnat ti si matematičar pa se zabavi,ja recimo nisam išao u toliku krajnost jer me to ne opterećuje baš toliko,ali recimo desilo mi se da mi skaut PERISIC kupljen kao skaut napreduje bolje nego igrač kupljen sa 5* i 19 god dok mi skaut ima 22-23 ako se ne varam s time da skauta uopće ne treniram a već je skoro 261Q a kupljen sa 8 Skila do 7* nevjerovatno moguće da sam potrefio jednog od sto
@ kaskada
"igrač 18-21 god sa sto vecom vrijednoscu i sa sto manjom platom najbolje napreduje".
citam tvoj post i secam se jednog igraca DC cini mi se, bio je skup a bas mala plata. bilo mi cudno ali dobro je napredovao. hebote, igram 16 sezona a ne znam nista o igrici! :)
kod kluba na drugom nivou sam potrosio 50-ak zelenih kofera na igraca ST, 19 god. spec. slob. ( nordgen) i napumpao mu osobine "napad". kvalitet 25 napad 38. posto mu nisam obnovio ugovor a povecao sam mu vrednost da li da ocekujem jos bolje igre od njega? :)
Ma plata zavisi od toga koji je kvalitet imao igrač kada je potpisivao ugovor... Dva potpuno ista igrača od 20 godina imaju različite plate, ako je jedan potpisao sa 20, a drugi sa 18 godina... Btw, povećava se vrednost igrača svaki put kad dobije skil poen, ali se meri u hiljadama, pa se to ne vidi na njegovom profilu...