Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Ma plata zavisi od toga koji je kvalitet imao igrač kada je potpisivao ugovor... Dva potpuno ista igrača od 20 godina imaju različite plate, ako je jedan potpisao sa 20, a drugi sa 18 godina... Btw, povećava se vrednost igrača svaki put kad dobije skil poen, ali se meri u hiljadama, pa se to ne vidi na njegovom profilu...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma plata zavisi od toga koji je kvalitet imao igrač kada je potpisivao ugovor... Dva potpuno ista igrača od 20 godina imaju različite plate, ako je jedan potpisao sa 20, a drugi sa 18 godina... Btw, povećava se vrednost igrača svaki put kad dobije skil poen, ali se meri u hiljadama, pa se to ne vidi na njegovom profilu...
    Da tako nešto prijatelju

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Baš tako, ne možemo uticati na platu igrača to tek vidimo kad kupimo igrača. Na prvom levelu se pojavi igrač kao kod Lespe sa malom platom i još ako je mlad dobro ce da napreduje sve dok ne potpise novi ugovor. Dalje, zaista se na kompu nemoze vidjet stvarna vrijednost mojih igrača ili igrača sa TL pa je tesko odluciti kojeg igraca da kupim jer su svi na 128 mil. Ali kad kupim par igrača i kad odem na mob i na prodaju igrača tada vidim jasnu razliku izmedju dva igrača od 128 mil - jedan zapravo ima vrijednost 127.500.000 dok drugi ima 128.400.000. Na kompu su obje ove vrijednosti zaokruzene na 128 mil. A sto se tice da ne vidim povecanje vrijednosti igraca nisi upravu, pa pogledaj slike koje sam postavio, sta ti nije jasno. Promjena je nastala u pola sezone nakon pomenutog update-a. Trenirao sam Salihamidzica i tacno nakon svakog povecanja od 1Q vrijednost 0,1 mil. Naravno na nizim levelima ce biti drugacije. Nakon update-a u pola sezone trenirao sam Salihamidzica još i tada sam primjetio da mu se vise ne povecava vrijednost. Čak sam probao i na drugim igračima i ništa. Valjda je nordeus shvatio kako da nas natjera da trosimo jos vise tokena