Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    To je to što smo čekali

Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    To je to što smo čekali

Bez uvrede ali više volim toplo pivo nego Celtic jazavce.....GR rulzz

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Bez uvrede ali više volim toplo pivo nego Celtic jazavce.....GR rulzz
    Hahahaha ma sve 5
    Više volim Celtic pošto ima istu himnu ko Liverpool , a ime kluba sam birao prema dostupnim grbovima i dresovima. Tražio sam neku jeftinu kombinaciju koja je slična službenim obilježjima nekog kluba. I da izađe službeni grb Celtica, ne bih ga kupio jer sam zadovoljan s ovim zamjenskim.

Ako ima netko neki prijedlog sa premium ili nekim drugim neslužbenim grbovima i dresovima koji su slični originalu bilo kojeg kluba, nek piše.
    Kad budem mijenjao ime Clermonta, vjerojatno će to biti Dnjipro, imam već u zalihi onaj plavi okrugli grb sa galijom i neke plave dresove koji će ić s tim u kombinaciju. Ovako bi to trebalo izgledat... Možda u međuvremenu kupim još neki dres s plavom bojom...
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-dnjipro.jpg
    Last edited by t11_fan; 10-06-2015 at 05:34 PM.
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Hahahaha ma sve 5
    Više volim Celtic pošto ima istu himnu ko Liverpool , a ime kluba sam birao prema dostupnim grbovima i dresovima. Tražio sam neku jeftinu kombinaciju koja je slična službenim obilježjima nekog kluba. I da izađe službeni grb Celtica, ne bih ga kupio jer sam zadovoljan s ovim zamjenskim.

Ako ima netko neki prijedlog sa premium ili nekim drugim neslužbenim grbovima i dresovima koji su slični originalu bilo kojeg kluba, nek piše.
    Kad budem mijenjao ime Clermonta, vjerojatno će to biti Dnjipro, imam već u zalihi onaj plavi okrugli grb sa galijom i neke plave dresove koji će ić s tim u kombinaciju. Ovako bi to trebalo izgledat... Možda u međuvremenu kupim još neki dres s plavom bojom...
    Click image for larger version. 

Name:	Dnjipro.JPG 
Views:	22 
Size:	46.5 KB 
ID:	55029
    mislis Liverpool ima himnu kao Celtic,mnogi neznaju ali prvi je tu pijesmu celtic koristio