Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    @ kaskada

"igrač 18-21 god sa sto vecom vrijednoscu i sa sto manjom platom najbolje napreduje".
    citam tvoj post i secam se jednog igraca DC cini mi se, bio je skup a bas mala plata. bilo mi cudno ali dobro je napredovao. hebote, igram 16 sezona a ne znam nista o igrici!
    kod kluba na drugom nivou sam potrosio 50-ak zelenih kofera na igraca ST, 19 god. spec. slob. ( nordgen) i napumpao mu osobine "napad". kvalitet 25 napad 38. posto mu nisam obnovio ugovor a povecao sam mu vrednost da li da ocekujem jos bolje igre od njega?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ kaskada

"igrač 18-21 god sa sto vecom vrijednoscu i sa sto manjom platom najbolje napreduje".
    citam tvoj post i secam se jednog igraca DC cini mi se, bio je skup a bas mala plata. bilo mi cudno ali dobro je napredovao. hebote, igram 16 sezona a ne znam nista o igrici!
    kod kluba na drugom nivou sam potrosio 50-ak zelenih kofera na igraca ST, 19 god. spec. slob. ( nordgen) i napumpao mu osobine "napad". kvalitet 25 napad 38. posto mu nisam obnovio ugovor a povecao sam mu vrednost da li da ocekujem jos bolje igre od njega?
    Čim mu produžiš ugovor plata će da mu se poveća, pa ako imas kofera digni ga prvo na 7* pa tek onda produzi ugovor. Medjutim to nemora da znači da će dobro da igra, samo ćeš ga na dulji period zadrzat u ekipi. Potrazi na engleskom dijelu foruma temu treniranje igrača
    http://forum.topeleven.com/showthread.php?t=27993