Page 62 of 108 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ja na 47 lvlu mogu sjest i plakat sa skautima u ligi skoro svi imaju minimum skaute malo ih ima koji imaju sa 5* u prvoj postavi,dakle da bi uzimao titule prakticki bar 7-8 igraca na 7* moram imat
    posto sam ja daleko daleko od 40+ levela, zanima me kako to izgleda. da li su to, po tvojoj proceni likovi koji su kupili igrace 18 godina pa tankuju 2-3 sezone pa igraju 2-3 sezone normalno, pa onda prodaju te igrace kupe igrace 18 godina i tako u krug? ili su to menadzeri koji kupuju skaute ili sta? i kako da tu ne vazi princip mesano ( aktivni + napusteni ) kao kod mene (15 nivo) nego samo ozbiljni igraci?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    @Vedran
    Moja najčešće korištena formacija ovih svih sezona je 4141. Najzanimljivije mi je s njom kako se čudno zna ponašati i kakvih sam slučajeva imao. Vodim 2 razlike protiv slabijeg tima, prebacim na obrambeni mentalitet 20ak min prije kraja, oni stigunu izjednačit pa nekad čak i okrenut rezultat. Ja poludim! Sljedeću igram protiv 4141, slabiji tim od mog, mislim si sad ću ga skinit sigurno, pa tko poznaje tu formaciju bolje od mene kad ju stalno koristim!? Međutim, gle vraga, mijenjam ja formacije, igrače, taktike, napadam ju svim silama i ne mogu probit, odigram neriješeno. Pa si mislim kakav je to game engine kad je to toliko usrano...
    Sad kako igram, otprilike prije utakmice znam da ili ću razbiti protivnika formacijom, taktikom i kvalitetom, ili će me istrolovat, nema 3.
    To sam ranije pisao, ja sa svoje strane učinim što mogu pa kako bude - bude. Pa i u stvarnom nogometu nije sve u rukama trenera, zar ne?
    lespa and vedran boca juniors like this.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    @ munchen

ali imena tvojih igraca: DC i napadac!
    ha ha ha
    t11_fan likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ munchen

ali imena tvojih igraca: DC i napadac!
    ha ha ha
    Mene zanima kako ubace zvjezdice u ime igrača? Jel to preko androida/iphonea ide?
    Koliko ja znam, na kompjuteru ne možeš "zaljepit" riječ u ime igrača, nego moraš upisat.
    Mislim da to djeca ubacuju u imena igrača, npr. ☆ Cristiano Ronaldo ☆
    Sreća u nesreći pa se naplaćuje promjena imena igrača, u protivnom bi pola bilo Messi, a pola Ronaldo
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Opet smo slabi sa vremenom i evo poslednjih rezultata...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    posto sam ja daleko daleko od 40+ levela, zanima me kako to izgleda. da li su to, po tvojoj proceni likovi koji su kupili igrace 18 godina pa tankuju 2-3 sezone pa igraju 2-3 sezone normalno, pa onda prodaju te igrace kupe igrace 18 godina i tako u krug? ili su to menadzeri koji kupuju skaute ili sta? i kako da tu ne vazi princip mesano ( aktivni + napusteni ) kao kod mene (15 nivo) nego samo ozbiljni igraci?
    Pa gle vamo svi uzimaju 18-19 max 20 god igrace jer kao brže napreduju dok je bilo kofera bilo je ok, ali kako sam već pisao nije uvijek pun pogodak sa mladima ima hrpa caka koje mi je jedan menager pričao dakle ovako
    -kupiš igrača 252Q 18 god 5* i napreduje ko lud
    - kupiš igrača 254Q 19 god i napreduje katastrofa
    - ja sam Oriona GK kupio bio je 19 god 241Q i tek ove sezone sam ga prodao napredovao je bolesno
    -treba gledat ako je igrač 18-19 god kupit ako završava na 3 ili na 7/8 i napredovati će dobro (provjerena metoda)
    -igrač 20 god je već lutrija jer praktički 2 sezone je treniran i sada je pitanje koliko će brzo i jeftino/skupo napredovati msm na kofere...
    -igrači su u biti mačak u vreći čak i ovi 18 god

Ja većinom kad kupim kupim 18 god do 3 max da završava jer to je obično akademac i obično ludo napreduje
    Igrače od 19 god isto tako i prvo njega treniram ako ide sporo prodam odma
    Igrač 20 god gledam da je blizu skauta jer iz iskustva bolje napreduje kao skaut
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Pa gle vamo svi uzimaju 18-19 max 20 god igrace jer kao brže napreduju dok je bilo kofera bilo je ok, ali kako sam već pisao nije uvijek pun pogodak sa mladima ima hrpa caka koje mi je jedan menager pričao dakle ovako
    -kupiš igrača 252Q 18 god 5* i napreduje ko lud
    - kupiš igrača 254Q 19 god i napreduje katastrofa
    - ja sam Oriona GK kupio bio je 19 god 241Q i tek ove sezone sam ga prodao napredovao je bolesno
    -treba gledat ako je igrač 18-19 god kupit ako završava na 3 ili na 7/8 i napredovati će dobro (provjerena metoda)
    -igrač 20 god je već lutrija jer praktički 2 sezone je treniran i sada je pitanje koliko će brzo i jeftino/skupo napredovati msm na kofere...
    -igrači su u biti mačak u vreći čak i ovi 18 god

Ja većinom kad kupim kupim 18 god do 3 max da završava jer to je obično akademac i obično ludo napreduje
    Igrače od 19 god isto tako i prvo njega treniram ako ide sporo prodam odma
    Igrač 20 god gledam da je blizu skauta jer iz iskustva bolje napreduje kao skaut
    da , zanimljivo. ja dosta igraca na transfer listi i ne pogledam jer se kvalitet zavrsava na 0/1/2 ili 5/6 ali hebiga vuce te da kupis igraca koji je sto blizi sestoj zvezdici. trebao bih to da promenim verovatno mi tako promakne dosta igraca koji dobro napreduju.
    ali ne kapiram ovaj deo: kazes kupis igraca i ako nije to to, odmah prodas. kome prodas, kad sam razumeo Vas koji igrate level 40+ da cesto puta nemate kome da prodate igraca?

VIP t11_fan's Avatar
    da , zanimljivo. ja dosta igraca na transfer listi i ne pogledam jer se kvalitet zavrsava na 0/1/2 ili 5/6 ali hebiga vuce te da kupis igraca koji je sto blizi sestoj zvezdici. trebao bih to da promenim verovatno mi tako promakne dosta igraca koji dobro napreduju...
    Neovisno o brzini napredovanja, na višim nivoima ti igrači koje ti ne gledaš su uglavnom stavljeni na aukciju sa nižom početnom cijenom. Obrati pažnju i na to ako nisi dosad, koristit će ti.
    Npr. ako igrač je igrač mlad i vrijedi 100M, ima kvalitetu blizu višeg nivoa, onda će vjerojatno bit stavljen na prodaju s početnom cijenom 90M.
    Međutim, ako igrač ima jednaku vrijednost, a stariji je i kvalitetom je tek prešao na viši nivo, onda će mu početna cijena aukcije biti 70ak M. Onaj tko obrati pažnju na to i vodi brigu o tom, može si stvoriti financijsku korist kupovanjem jeftinih igrača. Osim toga, kad prodaješ takvog igrača možeš stavit višu cijenu.
    Ja kupim za 75M igrača vrijednosti 107M, a prodam za 95M onog koji vrijedi 105M.
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Neovisno o brzini napredovanja, na višim nivoima ti igrači koje ti ne gledaš su uglavnom stavljeni na aukciju sa nižom početnom cijenom. Obrati pažnju i na to ako nisi dosad, koristit će ti.
    Npr. ako igrač je igrač mlad i vrijedi 100M, ima kvalitetu blizu višeg nivoa, onda će vjerojatno bit stavljen na prodaju s početnom cijenom 90M.
    Međutim, ako igrač ima jednaku vrijednost, a stariji je i kvalitetom je tek prešao na viši nivo, onda će mu početna cijena aukcije biti 70ak M. Onaj tko obrati pažnju na to i vodi brigu o tom, može si stvoriti financijsku korist kupovanjem jeftinih igrača. Osim toga, kad prodaješ takvog igrača možeš stavit višu cijenu.
    Ja kupim za 75M igrača vrijednosti 107M, a prodam za 95M onog koji vrijedi 105M.
    da, to jesam primetio. ali sta je tu problem?
    evo danas na aukciji napadac, 18 god. ,obe noge deluje na papiru odlicno, ali kvalitet 85 tek dobio 4-tu zvezdicu. menadzer svestan da ce ga tesko prodati TV 65 mil on trazi 45 mil. dakle, situacija o kojoj ti pricas platis manje igraca a ako ti uspe da ga prodas i zaradis. ali ja imam dva napadaca koji se rotiraju obojica sest zvezdica. da sam kupio danas ovog napadaca kad bi on igrao u toj konkurenciji?
    ali jos jednom, kapiram ovo sa razlikom u ceni, odlicna stvar.

VIP t11_fan's Avatar
    Individualne su ti sve aukcije, netko ko ja će tražit za većinu igrača punu vrijednost, a opet postoje igrači koji se duže vremena ne mogu riješit nekog tko im samo zauzima prostor u timu a ne igra pa gledaju da ga prodaju za bilo koje pare. Imam takvog igrača od 32 godine i prodajem ga nekoliko dana za minimalne novce pa nitko ne nudi, a na mnogima sam zavrtio cijenu na maksimalno pa su se i otimali još na aukcijama za njih.
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Page 62 of 108 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast