Ali dobro ja imam i jaku ligu pa nemogu kemijat jer samo 1 je slab ostalih 13 smo u manje od 3Q razlike,razlika samo u kvaliteti klupe
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Ali dobro ja imam i jaku ligu pa nemogu kemijat jer samo 1 je slab ostalih 13 smo u manje od 3Q razlike,razlika samo u kvaliteti klupe
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Rezultati na polusezoni:
Da krenemo redom, LIGA - držimo drugo mjesto za sada. Večeras smo zijanili od prvoplasiranog, pa nam je pobjegao 4 boda. Realno drugo mjesto na kraju sezone, ali` u slučaju nekog njegovok kiksa nadamo se da možemo napasti i prvo mjesto.
Prvi put, nakon naše prve sezone, ispadamo iz LP u grupnoj fazi takmičenja. Dosta ravnopravna grupa, gdje smo porazom u posljednjem kolu okončali naše učešće u ovom takmičenju za ovu sezonu.
Što se tiče KUP-a totalno suprotna stvar u odnosu na LP. Tek drugi put u historiji našeg kluba uspjevamo doći do 1/4 finala. Protivnik je ravnopravan, nadamo se da ćemo uz potrebno znanje i sreću ufatiti makar trofej za treće mjesto.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Koliko ovaj Real ima srece to nije normalno.
Kelti su juče ispali iz Kupa, od jače ekipe... Kako nam ide ove sezone, dobro je i dotle da smo stigli... Imali smo rezultat do poluvremena, koji nas je vodio u produžetke, ali protivnik sa 2 gola preokreće rezultat... Jedino što smo uspeli do kraja je da ostanemo neporaženi na svom terenu... Imali smo više šansi (9 - 5), ali je njihov golman ponešto i odbranio, ali naš skoro ništa (1 - 4)
Samo 2-2 u gostima kod prvog danas... Prvi smo poveli, ali nam je odbrana zaspala već u sledećem napadu, pa nisam uspeo da odreagujem taktički... Protivnik ubrzo preokreće rezultat, ali nas spašava desni bek Marinković, golom u 88. minutu...
Polusezonu završavamo na 6. mestu, 6 bodova iza prvog, a samo 2 iza drugog... Ne zna se da li nam je lošiji napad ili odbrana, gol razlika +1...
protivnik je platio dva tokena i pomerio tekmu na 2.30 ujutru i investicija mu se itekako isplatila. ladno sam na mecu imao dva direktna crvena i kao posledica toga dva penala za protivnika koje je on realizovao. mislim da je ovo prvi put da mi se desi ovako nesto - dva direktna crvena na mecu! jos je imao i dva navijaca u 2.30 ujutru!
ne pamtim kada mi je zadnji put protivnik dao 4 komada! ali sta da se radi, teramo dalje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
pobeda u gostima u Kupu 1:0. Ali, protivnik je igrao sa dva igraca van pozicije ( DC na DL, DL DC na DMC) ne znam povrede ili suspenzije. Kako god, morao sam mu utrpati vise komada, ali to se nije desilo. Vidim da mu je poseta bila 0 i bacim pogled koji je u ligi, kad imam sta da vidim, baja poslednji u ligi. pretpostavljam hebeni tanker jer to je jedino objasnjenje da neko igra cetvrfinale Kupa a zadnji u ligi.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522