ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Igrao sam dosta dugo ovu formaciju i znam da se sve svodi na to kako ce odigrati AML i AMR. Imajuci u vidu da su dobili sestice, snagu protivnika, nisi imao sanse...
btw, kod mene na tabletu u najnovijoj verziji, za formaciju koju je imao tvoj protivnik obavezno kaze da je losa jer nije izbalansirana sredina terena ali ovde to nije imalo znacaja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
U Ligi smo toliko loši, a evo osvajamo Ligu šampiona po drugi put u 10 sezona (prvi put u sezoni 5)... Držimo se ustaljenog tempa, u 4 sezone prvo osvojimo 3 Lige, a onda u petoj osvojimo Ligu šampiona... Dva puta smo vodili i dva puta se protivnik vraćao golovima posle kornera... Na kraju je DMC Park pocepao mrežu za pobedu u 86. minutu...
Jbt, tek sam sad izvalio da sam pogrešnog štopera držao u startnih 11... Umesto Serdarevića koji je u odličnoj formi, ostavim Samardžiju... Kad se oba prezivaju na S...
Za'ebana ti Liga...
@ nenad
Odlicna sezona, svaka cast!
U kupu si bas dominirao.
Cestitam svima koji su osvojili neki trofej i onima koji su izborili plasman u sledeci nivo
NTNK United
Ja ponavljam lvl bolje mi tako kad sam vec bio 7
Jel ocu da ih razbijem u ligi I kupu, ako bog da
Last edited by AC Milan 21; 10-17-2015 at 01:14 AM.