nazalost, ispadanje u ligi prvaka vec u osmini finala. u prvoj u gostima poraz 4:2 a kod kuce samo 0:0 iako sam menjao formaciju, igrace, "fokusiraj pas", "mentalitet" ali nista. imao sam posed lopte i dosta sansi ali njegova zadnja linija je bila odlicna tako da sam imao malo suteva u okvir gola. prvo sam pomislio da mojoj formaciji ne lezi klasicni 4-4-2 ali tokom tekme sam stalno menjao i nista se nije desilo...
zanimljivo, u Kupu imam sansu za polufinale a ovde ispadoh odmah posle grupe.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Hahahaha ma sve 5
Više volim Celtic pošto ima istu himnu ko Liverpool , a ime kluba sam birao prema dostupnim grbovima i dresovima. Tražio sam neku jeftinu kombinaciju koja je slična službenim obilježjima nekog kluba. I da izađe službeni grb Celtica, ne bih ga kupio jer sam zadovoljan s ovim zamjenskim.
Ako ima netko neki prijedlog sa premium ili nekim drugim neslužbenim grbovima i dresovima koji su slični originalu bilo kojeg kluba, nek piše.
Kad budem mijenjao ime Clermonta, vjerojatno će to biti Dnjipro, imam već u zalihi onaj plavi okrugli grb sa galijom i neke plave dresove koji će ić s tim u kombinaciju. Ovako bi to trebalo izgledat... Možda u međuvremenu kupim još neki dres s plavom bojom...
Last edited by t11_fan; 10-06-2015 at 06:34 PM.
Ex top eleven player
15.kolo i kup
Issa Agyekum, napadač iz Gane, odigrao je danas 150. utakmicu za klub i bio jedan od najgorih na terenu... U poslednje 3 sezone je imao težak zadatak da zameni Gomesa i u prethodne dve je doneo dve titule klubu... Ove sezone ima 4 zvezdice i još uvek igra odlično, ali oscilira u formi i nije to više onaj isti napadač...