Jučer sam objavio da je vrijeme da počnem gubiti utakmice u ligi, tako je danas i bilo:
znam trebao sam sa 2 MC igrat ali kad mi prvi MC dobio žuti karton morao sam ga mijenjat sa drugim dok je treći još uvijek ozlijedjen. Steppenwolf ovaj te zaista kopira, vidi mu formacije
E ima neki bag u igri,sad sam sa timom koji je na jednom od svetski servera zakazao prijateljsku utakmicu sa mojom ekipom na balkancu i ulogovao se na drugi profil koji imam na balkancu da vidim da li mogu gledati utakmicu i kad sam kliknuo da gledam izbacilo me iz igre pise i morao sam da osvezim stranicu...
Ovo su samo neki od svetskih servera dodati da mozes pratiti nisu svi povezani
Danas mi bolje ide na klupi Boca Juniors nego na Kaskadi. Veco stavi me za asistenta . Utakmica je bila dosta teška, igrači mnogo umorni prije utakmice na nekih 50-60%. Krenuli smo u formaciji 4-4-2, nakon što je Veco dobio direktni crveni karton prebacujem Modrića sa MC na DMC i začudjujuće mnogo dobro igraju. Suarez zabija u 43 min, baš u pravo vrijeme. Odlučujem da zamijenim Suareza i Perišića jer su pri izmaku kondicije i ubacujem Martineza i Reusa. Pri kraju utakmice protivnik pritišće mnogo jer bukvalno cijela ekipa crkava na terenu, a posebno Pjaca ali nemamo izmjenu za njega pa se odlučujem da umjesto napadača Henrya ubacimo Cantonu MC koji čim je ušao umalo da zabije za ali golman to skreće u korner. Posljednjih 9 minuta uglavnom lopta na sredini terena bez izglednih šansi ni na jednoj strani.
Veco nadam se da si zadovoljan rezultatom.