ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sa PSG smo napravili finu zalihu bodova i idemo dalje u LŠ:
BvB:
Pobeda danas protiv 13-oplasirane ekipe, koja je do ove utakmice postigla samo 4 gola manje od nas... I opet isti strelci kao na prethodnoj utakmici u LŠ, napadač Bedimo i veznjak Vučinić... Treći je kiksnuo i izgubio, drugi je kiksnuo i odigrao nerešeno, tako da smo sada treći, sa istim brojem bodova kao drugi...
@ wolf
ma dobro, los izbor taktike i primam dva gola to prihvatam, ali imali smo isti broj suteva u okvir gola i nista. nema veze, prvenstvo je takmicenje gde ima sansi za popravni, ali u nokaut fazi nazalost nema.
videcu da promenim strategiju i da igram kao t11 fan. kupim jeftine igrace od 5-5,50 zvezdica i sta uradim. u sledecoj sezoni ih prodam i ne boli me glava.
naravno, nista od dvostrukih i eventualno trostrukih ali boze moj. mozda i bolje, manje ulaganja, manje nerviranja.
s jednom napomenom, ne znam za druge, ali ja moram u timu imati specijalistu za slob. i kornere, tripujem da oni nose ekipu. tako da, za sledecu sezonu cu imati dvojicu specijalista koliko god da kostaju a ovi ostali neka budu radnici.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
u LP nakon prve tekme i pobjede u gostima 4-2,danas doma metla lagana 5-0 sa pola gasa
protivnik u 1. pol nam nije puko u okvir gola a prema gola samo 2 puta impresivno
kao sto vidite najuvjerljivi sam bio u ovom dijelu natjecanja sada iduci protivnik Bulevar ako se ne varam,pa idemo ostro
u ligi nas je Kaskada nasapunjala ladno,to me boli vise nego da izgubim finale kupa,lp i lige
@ wolf
"Imam Ilića, specijalistu za slobodnjake u Partizanu, a juče mu je od 5 slobodnjaka u okvir gola odbranjeno 4..."
nemoj da me teras da trazim post iz prosle sezone gde si napisao da je Ilic najzasluzniji sto je Partizan uzeo trostruku.
@ vedran
ako smem da primetim u vezi tvoje pobede od 5:0. da je protivnik pratio tekmu, menjao bi ove sto su lose ocenjeni ( DC, AMC ) i probao drugu formaciju pa bi mozda poraz bio blazi.