Danas pobjeda nad jedinom ekipom od koje smo izgubili u prvom dijelu sezone (tada sam probao sa uskim dijamantom)
Ozlijedio se kapiten ekipe i stub odbrane.
Tabela
Možda sad počne niz loših utakmica, inače to kod mene počne od 18 kola.
Danas pobjeda nad jedinom ekipom od koje smo izgubili u prvom dijelu sezone (tada sam probao sa uskim dijamantom)
Ozlijedio se kapiten ekipe i stub odbrane.
Tabela
Možda sad počne niz loših utakmica, inače to kod mene počne od 18 kola.
Iz sezone u sezonu ista priča, kao preslikano... Prvi odigra nerešeno sa nekim iz vrha tabele, mi odigramo nerešeno sa boranijom... Prvi izgubi od nekog iz vrha tabele, mi izgubimo od boranije... Evo sada, prvi i drugi odigraju nerešeno i umesto da dobijemo poslednjeg i umuvamo se između prvog i drugog, mi odigramo 1-1...Jednom šutnu i gol...
![]()
@ kaskada
"Možda sad počne niz loših utakmica, inače to kod mene počne od 18 kola"
ha ha ha
tvoj protivnik ima fetis na igrace sa spec. korneri.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
#Lespa #Wolf
Imao sam igrača na Kaskadi III (slika dole) čiji je odnos TV/plata bio 2325
Na 40% potrošene kondicije je dobijao 4 skila
Al sam se zeznuo kad sam mu dodao te skilove i kad je napredovao sa 47Q na 48Q. Tada mu se plata povećala i više nije tako dobro napredovao (ni blizu tako dobro).
![]()
Protivnik u polufinalu Kupa poslednji u svojoj ligi. A u drugom polufinalu baja 11-ti u prvenstvu.
Tankeri su svuda oko nas. ☺
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ kaskada
Kada si shvatio da ima takav odnos pre ili posle kupovine? Ko ulazi u igricu samo preko racunara, moze lepo da iskoristi. Ja nazalost koristim I tablet, tako da nista od toga.
Pozdrav vratio sam se posle duzeg vremena renovirao sam tim i nisu losi.
Liga smo 11ta pozicija tek danas sam skockao tim i porazili drugog na tabeli. Ocekujem bar sedmo mesto da budem ako sve pobedim.
Forma igraca. Rewucki kida.
![]()
Last edited by AC Milan 21; 10-07-2015 at 05:12 PM.
Mesa zakazuj tekmu
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk