Page 63 of 108 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 621 to 630 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    idealan razmak bi bio 8 sati po meni tako se i igraci stignu odmorit,a ne ovako sto kazes unutar 4 sata 2 utakmice,kofera ni za lijek jbga
    prvu tekmu normal stavit i nizak presing i rezerve maksimalno ako je fenjeras neki i onda drugu sa napadacki cjeli teren i sa prvom postavom druge nema....
    zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat jer ne vidim svrhu prijatelja osim pratnje a i za to je dovoljno 3-4 samo za posjed ostalo nema efekta pratilo me 4 ili 20 ljudi isto mi je
    i onda ja koji imam 200 ljudi na listi od toga 150 moj server i od toga 90 aktivnih sigurno,zasto nam onda daju samo 1 kofer poslalo mi ga 1 ili svih 200 ljudi nema logike,nadalje neka uvedu reda po tom pitanju ili ako vec nemoze 1 za 1 neka bude limit 50 dnevno svega da mos dobit od prijatelja dakle ako mi 70 ljudi posalje zelene neka mi 50 sjedne i tako ostale bustere jer ovo inace nema smisla a i na taj nacin bi ljudi opet bili aktivni a nebi bilo skidanja i banovanja,nije neka filozofija i time bi dosta igraca vratili garant
    A sto se tokena tice brate mili ili neka malo pojeftine ili neka daju vecu kolicinu,nesto bilo sto da privuku ljude da kupe jer nece ni jedna budala osim mene kupit 42 tokena za 40 kuna (oko 6.5 eura)
    Nema idealnog razmaka, utakmice se u principu igraju između 10-22 h... Najviše što možeš da dobiješ je 3 odmora, ako jednu igraš pre podne (10-13 h), a drugu uveče (19-22 h)... 3 odmora je +15% kondicije, a kad ti igrači padnu na 70% i kusur, moraš da im daješ zelene kofere, ako želiš max kondiciju... Ja ostavljam u prvih 11 igrače koji su odigrali dobro, a ostale rotiram...
    vedran boca juniors and lespa like this.

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Opet zajebancija sa Nordeusom, ovaj put protiv drugoplasiranog... Ovaj put nismo primili ni gol

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-75.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-76.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-77.jpg

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Click image for larger version. 

Name:	FKP8.png 
Views:	25 
Size:	2.7 KB 
ID:	54906

Opet zajebancija sa Nordeusom, ovaj put protiv drugoplasiranog... Ovaj put nismo primili ni gol

Name:	75.jpg 
Views:	24 
Size:	34.1 KB 
ID:	54907

Name:	76.jpg 
Size:	55.5 KB 
ID:	54908

Name:	77.jpg 
Size:	48.1 KB 
ID:	54909
    Sa 2 u obrani ni gol nisi primio hahaha daj posalji to supportu da vidiš sta će ti reći na to

VIP
    Sa 2 u obrani ni gol nisi primio hahaha daj posalji to supportu da vidiš sta će ti reći na to
    Čekam ih na zicer... 3 poslednje utakmice igram sa ovom formacijom i dobijam, redom, 5-2, 3-2, i 3-0... Promenio sam golmana, možda je to razlog Jbg, ubio me Nordeus sa povredama defanzivaca, nisam hteo iz principa da trošim crvene... Juče mi je DMC igrao na poziciji štopera, četvrti defanzivac bio suspendovan, a 3 su povređena...
    Last edited by Steppenwolf; 10-04-2015 at 08:23 PM.

Čekam ih na zicer... 3 poslednje utakmice igram sa ovom formacijom i dobijam, redom, 5-2, 3-2, i 3-0... Promenio sam golmana, možda je to razlog Jbg, ubio me Nordeus sa povredama defanzivaca, nisam hteo iz principa da trošim crvene... Juče mi je DMC igrao na poziciji štopera, četvrti defanzivac bio suspendovan, a 3 su povređena...
    Impresivno i definitivno smiješno,a sa 4 u obrani da igraš primio bi više golova

VIP
    Impresivno i definitivno smiješno,a sa 4 u obrani da igraš primio bi više golova
    Jbg, kad igram sa 3, 4 ili 5 u odbrani, primam golove k'o lud, a napad ništa... pa reko', 'ajde da probam da dam 3-4 gola, ako protivnik već daje 2-3... Sa ovom formacijom dole sam uzeo triplu krunu i još 2 titule u 3 sezone, ali ove sezone nešto ne štima, odbrana i golmani u k**cu... pa kad je već odbrana najgori deo tima, onda bolje da ih imam što manje u timu

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-79.png

A što je najsmešnije, ja nemam krila u timu, igraju napadači sa žutim trouglovima, plus mi se dešava da DMC igra štopera, a AMC na MC poziciji...

Jbg, kad igram sa 3, 4 ili 5 u odbrani, primam golove k'o lud, a napad ništa... pa reko', 'ajde da probam da dam 3-4 gola, ako protivnik već daje 2-3... Sa ovom formacijom dole sam uzeo triplu krunu i još 2 titule u 3 sezone, ali ove sezone nešto ne štima, odbrana i golmani u k**cu... pa kad je već odbrana najgori deo tima, onda bolje da ih imam što manje u timu

Name:	79.PNG 
Views:	21 
Size:	90.2 KB 
ID:	54910

A što je najsmešnije, ja nemam krila u timu, igraju napadači sa žutim trouglovima, plus mi se dešava da DMC igra štopera, a AMC na MC poziciji...
    Takva kemijanje na mom lvlu MOS samo sanjat ozbiljno

Champion lespa's Avatar
    prvo mesto na polusezoni bez poraza i +9. rano je za sampanjac ali...
    treba reci da sam imao srece da su svi igraci u solidnoj formi.

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-143.jpg

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-144.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Takva kemijanje na mom lvlu MOS samo sanjat ozbiljno
    Kad ne ide regularno, probaš nešto neregularno i k**čiš se kao Mourinho, ako pobediš, naravno Može to i na višim levelima, zaboravljaš da je ovo Nordeus pravio

Kad ne ide regularno, probaš nešto neregularno i k**čiš se kao Mourinho, ako pobediš, naravno Može to i na višim levelima, zaboravljaš da je ovo Nordeus pravio
    Probao sam danas pa popio 5 komada od MNK Kaskade

Page 63 of 108 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast