@ t11_fan
to si u pravu ali ovo totalno zbunjuje od strane nordeusa
@ t11_fan
to si u pravu ali ovo totalno zbunjuje od strane nordeusa
Opet sam nešto zaboravio...
Trebam mišljenje nekog tko je opterećen kontra formacijama kao ja
Primjetio sam da prilagođavajući se protivnicima, često igram 352 formacije (najčešće 3n142). Sad sam shvatio da sam se zaj€bo što sam kupio 2 DL-a za Celtic i Clermont jer mi je jedan dovoljan pošto se ne sjećam kad sam zadnji put igrao u danu obje utakmice sa 4 igrača u obrani. To je valjda zato što su igrači primjetili da igra zna favorizirat formacije jakih sredina (npr. uski dijamant) i mnogi igrači ih koriste pa ih često kontriram.
Ex top eleven player
@ vedran
"zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat"
nema sanse, pa to bi onda znacilo da ti koji ulazis svaki dan i imas brdo prijatelja bi posle mesec dana imao ekipu svi sa osam zvezdica a neki jadnicak koji udje povremeno i ima dva tri prijatelja bi bio kanta za napucavanje. treba nagraditi menadzere koji ulaze svaki dan i vode brigu o svom klubu al ti ga pretera.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
pa nije to pretjerano pa i drugi bi imali vise prijatelja vise bi aktivni bili i oni bi 8* igrace imali iako meni za 8* treba podosta kofera za jednog igraca sa 5 na 8* da dignem ako je 18-19 god trebam minimalno 300 zelenih a rijetko jeg dignem za tako malo inace prosjek 350-370 po igracu i to bez specijalnosti i dodatnnih pozicija,ako mu jos 2 pozicije i specijalnost dodajem onda 500 ode garant pa ti misli i racunaj sada puta 10-12 igraca di trosim 400 po glavi
NAPOMINJEM ako odlicno napreduju sto nije cest slucaj,primjerice skauta sam kupio 24 god i bolje mi napreduje nego 18 god igrac sa TL
vedran boca juniors
Uhhh! Kad se setim jedno 3-4 sezone sam farmovao a kupovao ujutru nordgen igrace. Dodavao pozicije, spec, dizao ih na sedam zvezdica...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Nažalost ne smijemo zaboravit da oni zarađuju na toj igri, pa je s njihove strane logično da će tražiti neki način da nas prisile na kupovinu tokena (pa onda igrača, bustera i sveg ostalog) jer tako ostvaruju veći prihod. Međutim, nama je u interesu da budemo zadovoljni s omjerom uloženo-dobiveno pa je to teško pomirit. Mislim da su u globalu sretniji igrači koji ne kupuju tokene jer su manje frustrirani kad ih igra na neki način zaj€be nego netko tko je platio tokene pa ostao bez veselja.
U početku sam i ja dosta živčanio oko TE, naravno ne mislim na prve 3-4 sezone, nego kasnije, kad sam naučio dosta o igri, pa sam nakon nekog vremena sam sebi objasnio da smanjim razinu očekivanja oko TE, ne veselim se previše (kao nekad), ali manje se ljutim.
U protivnom bi odavno odustao od ove igre, a eto, još je igram.
Ex top eleven player
Ex top eleven player
ma kod mene ima 2/3 lige unutar 3Q razlike sto je nista na ovoj razini igre,razlika je u kvaliteti klupe nista vise,probao sam sve osim 5-3w-2 igrat normal,obrambeno,napadacki,zona,covjek na covjeka,niski-visok presing,kratko dugo kombinirano,preko krila,kroz sredinu sa i bez strelica i nece pa nece,u obrani mi likovi 260Q obranu imaju ja primam gol od 5* igrac koji je 253Q a napad mu 258Q fakat nevjerovatno,neznam stvarno sta vise da probam igram ovo 5 god i jos u ovakvoj situaciji nisam bio da nemam rjesenja,u LP sam probao 3-5-2V i pobjedio lika 4-2 u gostima a manje od 2Q jer razlika i njegov ST je 7* nije mi nista mogao nema logike al ajd NORDEUSU je to realno