Page 71 of 104 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast
Results 701 to 710 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Bez uvrede ali više volim toplo pivo nego Celtic jazavce.....GR rulzz
    Hahahaha ma sve 5
    Više volim Celtic pošto ima istu himnu ko Liverpool , a ime kluba sam birao prema dostupnim grbovima i dresovima. Tražio sam neku jeftinu kombinaciju koja je slična službenim obilježjima nekog kluba. I da izađe službeni grb Celtica, ne bih ga kupio jer sam zadovoljan s ovim zamjenskim.

Ako ima netko neki prijedlog sa premium ili nekim drugim neslužbenim grbovima i dresovima koji su slični originalu bilo kojeg kluba, nek piše.
    Kad budem mijenjao ime Clermonta, vjerojatno će to biti Dnjipro, imam već u zalihi onaj plavi okrugli grb sa galijom i neke plave dresove koji će ić s tim u kombinaciju. Ovako bi to trebalo izgledat... Možda u međuvremenu kupim još neki dres s plavom bojom...
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-dnjipro.jpg
    Last edited by t11_fan; 10-06-2015 at 06:34 PM.
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Hahahaha ma sve 5
    Više volim Celtic pošto ima istu himnu ko Liverpool , a ime kluba sam birao prema dostupnim grbovima i dresovima. Tražio sam neku jeftinu kombinaciju koja je slična službenim obilježjima nekog kluba. I da izađe službeni grb Celtica, ne bih ga kupio jer sam zadovoljan s ovim zamjenskim.

Ako ima netko neki prijedlog sa premium ili nekim drugim neslužbenim grbovima i dresovima koji su slični originalu bilo kojeg kluba, nek piše.
    Kad budem mijenjao ime Clermonta, vjerojatno će to biti Dnjipro, imam već u zalihi onaj plavi okrugli grb sa galijom i neke plave dresove koji će ić s tim u kombinaciju. Ovako bi to trebalo izgledat... Možda u međuvremenu kupim još neki dres s plavom bojom...
    Click image for larger version. 

Name:	Dnjipro.JPG 
Views:	22 
Size:	46.5 KB 
ID:	55029
    mislis Liverpool ima himnu kao Celtic,mnogi neznaju ali prvi je tu pijesmu celtic koristio

Pro PepG's Avatar
    15.kolo i kup

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-celtic9.png

Iako smo igrali loše, na kraju smo pobedili i u revanšu i prolazimo dalje ukupnim rezultatom 6-1... Protivnički desni bek je blokirao sve živo i na kraju je dobio ocenu 9.4, ali je na naš štoper Puymirail proglašen igračen utakmice, uz ocenu 7.3

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-18.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-19.jpg

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-celtic9.png

Issa Agyekum, napadač iz Gane, odigrao je danas 150. utakmicu za klub i bio jedan od najgorih na terenu... U poslednje 3 sezone je imao težak zadatak da zameni Gomesa i u prethodne dve je doneo dve titule klubu... Ove sezone ima 4 zvezdice i još uvek igra odlično, ali oscilira u formi i nije to više onaj isti napadač...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-20.png

Champion lespa's Avatar
    E pa stvarno, prvo ispadanje u ligi prvaka a sad ovo. poraz kod kuce u prvenstvu protiv hebenog tankera koji protiv mene igra sa igracima na poziciji i uzima mi tri boda! a moja ekipa danas za 180 minuta ne moze da postigne gol! ma vazi, nordeuse!

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-149.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    E pa stvarno, prvo ispadanje u ligi prvaka a sad ovo. poraz kod kuce u prvenstvu protiv hebenog tankera koji protiv mene igra sa igracima na poziciji i uzima mi tri boda! a moja ekipa danas za 180 minuta ne moze da postigne gol! ma vazi, nordeuse!

Click image for larger version. 

Name:	Capture-149.JPG 
Views:	25 
Size:	93.0 KB 
ID:	55038
    Loš izbor taktike, vidiš da su ti centralni vezni bili na vetrometini... Drugi gol su iskombinovali nepokriveni igrači... Protiv 4-3n-1-2 samo ovako...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-24.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ wolf
    ma dobro, los izbor taktike i primam dva gola to prihvatam, ali imali smo isti broj suteva u okvir gola i nista. nema veze, prvenstvo je takmicenje gde ima sansi za popravni, ali u nokaut fazi nazalost nema.

videcu da promenim strategiju i da igram kao t11 fan. kupim jeftine igrace od 5-5,50 zvezdica i sta uradim. u sledecoj sezoni ih prodam i ne boli me glava.
    naravno, nista od dvostrukih i eventualno trostrukih ali boze moj. mozda i bolje, manje ulaganja, manje nerviranja.
    s jednom napomenom, ne znam za druge, ali ja moram u timu imati specijalistu za slob. i kornere, tripujem da oni nose ekipu. tako da, za sledecu sezonu cu imati dvojicu specijalista koliko god da kostaju a ovi ostali neka budu radnici.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ wolf
    ma dobro, los izbor taktike i primam dva gola to prihvatam, ali imali smo isti broj suteva u okvir gola i nista. nema veze, prvenstvo je takmicenje gde ima sansi za popravni, ali u nokaut fazi nazalost nema.

videcu da promenim strategiju i da igram kao t11 fan. kupim jeftine igrace od 5-5,50 zvezdica i sta uradim. u sledecoj sezoni ih prodam i ne boli me glava.
    naravno, nista od dvostrukih i eventualno trostrukih ali boze moj. mozda i bolje, manje ulaganja, manje nerviranja.
    s jednom napomenom, ne znam za druge, ali ja moram u timu imati specijalistu za slob. i kornere, tripujem da oni nose ekipu. tako da, za sledecu sezonu cu imati dvojicu specijalista koliko god da kostaju a ovi ostali neka budu radnici.
    Gomes nije imao specijalnost, pa je kidao iz prekida... 296 golova i 220 asistencija na 295 utakmica... Imam Ilića, specijalistu za slobodnjake u Partizanu, a juče mu je od 5 slobodnjaka u okvir gola odbranjeno 4...

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Sa PSG smo napravili finu zalihu bodova i idemo dalje u LŠ:

BvB:

Page 71 of 104 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast