Page 81 of 104 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast
Results 801 to 810 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro PepG's Avatar
    Ovo su samo neki od svetskih servera dodati da mozes pratiti nisu svi povezani

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Danas mi bolje ide na klupi Boca Juniors nego na Kaskadi. Veco stavi me za asistenta . Utakmica je bila dosta teška, igrači mnogo umorni prije utakmice na nekih 50-60%. Krenuli smo u formaciji 4-4-2, nakon što je Veco dobio direktni crveni karton prebacujem Modrića sa MC na DMC i začudjujuće mnogo dobro igraju. Suarez zabija u 43 min, baš u pravo vrijeme. Odlučujem da zamijenim Suareza i Perišića jer su pri izmaku kondicije i ubacujem Martineza i Reusa. Pri kraju utakmice protivnik pritišće mnogo jer bukvalno cijela ekipa crkava na terenu, a posebno Pjaca ali nemamo izmjenu za njega pa se odlučujem da umjesto napadača Henrya ubacimo Cantonu MC koji čim je ušao umalo da zabije za ali golman to skreće u korner. Posljednjih 9 minuta uglavnom lopta na sredini terena bez izglednih šansi ni na jednoj strani.

Veco nadam se da si zadovoljan rezultatom.

VIP
    Upravo sam pregledao sve utakmice, da vidim odnos povreda mojih timova i povreda protivnika... Belgrade United 9-4... FK Partizan 9-3... Celtic 3-3...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Danas mi bolje ide na klupi Boca Juniors nego na Kaskadi. Veco stavi me za asistenta . Utakmica je bila dosta teška, igrači mnogo umorni prije utakmice na nekih 50-60%. Krenuli smo u formaciji 4-4-2, nakon što je Veco dobio direktni crveni karton prebacujem Modrića sa MC na DMC i začudjujuće mnogo dobro igraju. Suarez zabija u 43 min, baš u pravo vrijeme. Odlučujem da zamijenim Suareza i Perišića jer su pri izmaku kondicije i ubacujem Martineza i Reusa. Pri kraju utakmice protivnik pritišće mnogo jer bukvalno cijela ekipa crkava na terenu, a posebno Pjaca ali nemamo izmjenu za njega pa se odlučujem da umjesto napadača Henrya ubacimo Cantonu MC koji čim je ušao umalo da zabije za ali golman to skreće u korner. Posljednjih 9 minuta uglavnom lopta na sredini terena bez izglednih šansi ni na jednoj strani.

Veco nadam se da si zadovoljan rezultatom.
    Mesa care ti si moj idol zato sam ti dao da vodis,a VECI cu se najebat mame sada

VIP
    Evo ja sam sad gledao Celtic sa Bgd Utd profila, ali nisam mogao da navijam...

Apprentice Najdox's Avatar
    https://youtu.be/Jpyu2eitG3Q

Najava utakmice Albanija - Srbija

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-butd10.png

Karatziolis je odigrao 100. utakmicu za klub...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-5.png

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-butd10.png

Rutinski protiv boranije danas... Karatziolis je dao 4 gola, od toga 3 iz slobodnjaka... Pizarro je dao 2 gola, a Sorianini 1... @lespa Evo, Karatziolis koji nema skil za slobodnjake je danas dao 3 od 3, a Ilić, koji ima skil je šutirao 3 i sva tri je golman odbranio...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-4.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ wolf
    druze, u pravu si ubedio si me priznajem da sam bio u zabludi.

jos samo jedna opaska i necu vise pisati na forumu vezano za spec. obecavam!

Onda ovo otvara temu da je u pitanju prevara od strane Nordeusa i to kakva. Zao mi je svih novih menadzera koji pocinju sa igricom i koji ce zrtvovati 40-50 skil poena na sminku umesto sto mogu da kupe recimo DR DC igraca i dodaju mu DL i imaju igraca koji pokriva celu zadnju liniju.

E sad, posto moderatori koliko sam shvatio krajem meseca salju sugestije Nordeusu, evo nekoliko koje mozete pridodati:
    ukinite dodeljivanje skil poena za spec., obrisite opciju " izbor kapitena" iz podesavanja, sa detalja igraca sklonite info kao sto su visina, tezina i koju nogu koristi. Takodje, ukinite opciju " licni trener" npr. da dignem igraca sa lupam 83 na 85 igrica trazi ne znam 300 tokena. pa ko je lud to da koristi!!!
    Dalje, vezano za skaut igrace. Ne mozete traziti na pocetku sezone 69 tokena + novac za igraca 22 god. i onda tokom cele sezone drzati isti broj tokena za tog igraca. Pa, hebote, kako sezona odmice vi progresivno smanjujte broj tokena za nekog skaut igraca! Pazi da ne kupim skaut igraca tri dana pred novu sezonu!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ wolf
    druze, u pravu si ubedio si me priznajem da sam bio u zabludi.

jos samo jedna opaska i necu vise pisati na forumu vezano za spec. obecavam!

Onda ovo otvara temu da je u pitanju prevara od strane Nordeusa i to kakva. Zao mi je svih novih menadzera koji pocinju sa igricom i koji ce zrtvovati 40-50 skil poena na sminku umesto sto mogu da kupe recimo DR DC igraca i dodaju mu DL i imaju igraca koji pokriva celu zadnju liniju.

E sad, posto moderatori koliko sam shvatio krajem meseca salju sugestije Nordeusu, evo nekoliko koje mozete pridodati:
    ukinite dodeljivanje skil poena za spec., obrisite opciju " izbor kapitena" iz podesavanja, sa detalja igraca sklonite info kao sto su visina, tezina i koju nogu koristi. Takodje, ukinite opciju " licni trener" npr. da dignem igraca sa lupam 83 na 85 igrica trazi ne znam 300 tokena. pa ko je lud to da koristi!!!
    Dalje, vezano za skaut igrace. Ne mozete traziti na pocetku sezone 69 tokena + novac za igraca 22 god. i onda tokom cele sezone drzati isti broj tokena za tog igraca. Pa, hebote, kako sezona odmice vi progresivno smanjujte broj tokena za nekog skaut igraca! Pazi da ne kupim skaut igraca tri dana pred novu sezonu!
    Ma nije specijalnost čista šminka, ali nije igra izbalansirana... Evo juče sam primio 2 gola sa Keltima, dva štopera izvela kornere, nemaju specijalnost... A moji skaut štoperi dobijaju ocenu 5, a ovaj od 5 zvezdica ocenu 4...

Page 81 of 104 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast