aaa stigli dresovi!!
lepo lepo. nazalost nema Intera, Fiorentine. ali tu je dobri stari Pohang Stiler!
aaa stigli dresovi!!
lepo lepo. nazalost nema Intera, Fiorentine. ali tu je dobri stari Pohang Stiler!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I danas pobeda Trebalo bi doci bar do 7 mesto
Meni se ne sviđaju ovi novi dresovi pogotovo gostujući (Ajax, Arsenal, Porto, Real). Jedan od rijetkih dresova koji mi se uopće sviđa je Juventusov 3. dres. Sad i da stave nešta na akciju, ne vjerujem da bi ijedan kupio. Od starih sam htio kupiti Trabzonsporov, ali sad su taj promijenili, novi mi se ne sviđa. 2. izbor mi je bio Club Brugge, ali njega su ukinuli.
Last edited by t11_fan; 10-08-2015 at 12:28 PM.
Ex top eleven player
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
A od Rome nista dzaba ja cuvam tokene
I ja očito džaba čuvam. Ko za inat sad nema tog što bi kupio, a kad nisam imao tokena onda sam htio kupiti neke dresove i grbove.
Vidio sam Ajaxove nove dresove ranije tako da sam znao da će ubaciti tu rugobu od dresa
Mene čudi što nisu ubacili dresova i grbova od više klubova, pa i neke nove premium pakete. Čak ne moraju ni osmišljati dresove, nek naprave opet onu vrstu natječaja preko facebooka ili foruma, mi ćemo sami poslati im svoje dresove pa neka izaberu ili nek zaposle Steppenwolfa kao dizajera
Ex top eleven player
Napadač Issa Agyekum je otišao za 7 tokena... Pre par dana je odigrao 150. utakmicu i to je bilo to... 4. je na večnoj listi, po broju odigranih utakmica, a 2. po broju golova, asistencija i po prosečnom rejtingu... Sa klubom je osvojio 3 titule, prošle sezone spektakularno... Lidersku poziciju pokušaće da preuzme napadač Bedimo...