Idem na stražu sedam dana pa zbog slabog signala sumnjam da ću moći da ulazim. Srećno svima pa se čujemo narednog četvrtka
Prvi puta nakon pauze od TE imam 2 tima na vodećim pozicijama, glavni i Celtic . Clermont je 3. sa 4 boda zaostatka iza vodećeg. Graf rasta mojih timova na ljestvici je jači od rasta duga RH
Ex top eleven player
Mogu isčupat tim iz močvare, ali nisam kompetentan da izvučem državu iz močvare. Zato se Ćaća iz Remetinca vraća On će prodati svoju privatnu imovinu i mi ćemo odmah izać iz krize
Što baš u Irsku? Ima i drugih država dobrog bdp-a i životnog standarda: Austrija, Njemačka, Švicarska, Luxemburg...
Ex top eleven player
citam malo english forum i povela se polemika kako brdo stvari uopste nema uticaja na igricu. ne znam, ko ce biti kapiten, visina kod igraca, specijalnosti, raspored skil poena po osobinama itd itd...
ajde sa nekim stvarima se mogu sloziti kao ko ce biti kapiten ili da su neke spec. bezveze ali igram 16-tu sezonu i ipak mislim da je udaranje glavom, korneri i slobodnjaci nesto sto utice na igru tima. Pa, mislim ako su u pravu onda je to bezobrazluk od Nordeusa da trazi od menadzera 40 - 50 skil poena za spec. a da to nema uticaja na igru.
I jos nesto, ti likovi su u onda u fazi do koje ja jos nisam stigao, smatras da veliki deo podesavanja je samo sminka a igras igricu i dalje!?!?!!?
ja kad bi verovao u to, to bi mi totalno ubilo draz gledanja aukcija ( visina, koju nogu koristi, raspored poena po osobinama, da li ima spec.) samo udjem na aukciju i lupim token bez gledanja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Specijalnosti imaju uticaj na igrača, igraju za nijansu bolje, ali ako je igrač baš loš, nikakva specijalnost mu neće pomoći, a ako je ekstra, nikakva specijalnost mu ne treba... Specijalnost za slobodnjake ti neće pomoći da daš 50% više golova posle prekida... Možda to bude 4-5 golova po sezoni, ali to neće biti golovi, kad je nerešeno, pa da pobediš, ili kad gubiš, da se spasiš... Na kraju se svede na to da nekoj boraniji sa dna tabele, kojoj brani napadač ili veznjak uvališ 5 golova iz slobodnjaka, umesto 2-3...
Last edited by PepG; 10-08-2015 at 12:07 AM.