Danas najjače kolo u ligi. Svi favoriti su izgubili, ja sam izgubio 3-o od najslabije ekipe po rejtingu u ligi. Idemoooo. Sutra igram protiv zadnje ekipe sa tabele, smijem se kladit u šta god ko hoće da sutra gubim. Izvodim najjaču postavu, ali nema mi spasa kad bi ne znam kakvu ekipu imao. Jednostano nisam dobio nekog sa dna tabele nikad. Jebo sve. #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
danas revans u Kupu i prilicno laka pobeda 5:0! Imao sam prednost 1:0 iz prve tekme tako da sam smanjio bonus sa 10 mil na 5 mil i nisam zazalio.
Iako je protivnik poceo sa 5 u zadnjoj liniji, vec posle 10 minuta 2:0 za mene. Takodje, dosta je prekrsaja pravio, tako da sam vec posle pola sata imao 4 slobodnjaka dok na nekim tekmama bude samo jedan slobodnjak sto me nervira jer imam dvojicu spec. za slobodnjake.
U odnosu na horor juce, danas dve lagane pobede. bilo mi je malo cudno da sam tako lako dobio, pa sam bacio pogled na njegove igrace i video da i taj jedan napadac sto je igrao da je to bio ML tako da...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Danas pobjeda nad jedinom ekipom od koje smo izgubili u prvom dijelu sezone (tada sam probao sa uskim dijamantom )
Ozlijedio se kapiten ekipe i stub odbrane.
Tabela
Možda sad počne niz loših utakmica, inače to kod mene počne od 18 kola.
Iz sezone u sezonu ista priča, kao preslikano... Prvi odigra nerešeno sa nekim iz vrha tabele, mi odigramo nerešeno sa boranijom... Prvi izgubi od nekog iz vrha tabele, mi izgubimo od boranije... Evo sada, prvi i drugi odigraju nerešeno i umesto da dobijemo poslednjeg i umuvamo se između prvog i drugog, mi odigramo 1-1... Jednom šutnu i gol...
U kom smislu nepokriven? Znaci DMC pokriva AMC, da li pokriva i AMR/AML? DR i DL pokrivaju AMR/AML, da li pokrivaju i ML/MR. Ko pokriva DMC-a? Meni se par puta u toku sezone desi i da mi stoper da gol, u komentarima bukvalno kao da je sam presao teren(ne iz prekida).
Da li ima ikakve veze ako je AMC levo ili desno ili u sredini, isto i za DMC?
If you can dream it, you can do it.
@ kaskada
"Možda sad počne niz loših utakmica, inače to kod mene počne od 18 kola"
ha ha ha
tvoj protivnik ima fetis na igrace sa spec. korneri.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522