Page 83 of 108 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 821 to 830 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Još uvijek nemaš sva Bocina obilježja ? #SamoSloboda
    pa taj zuti dres nemam,i one stare te mogu nigdje nabavit cak sam i na supoort trazio da mi oni prebace direkt i skinu mi sa racuna tokene pa nemogu jbga
    munchen likes this.

Famous Top El's Avatar
    Nereseno u prvoj utakmici cetvrt-finala LS:
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_249.jpg

Puno sam kombinovao u toku meca menjao formaciju ali nista nece da udje pa nece.U drugom poluvremenu negde u 60 minutu sam prebacio na viskoki presing a umor igraca posle meca nije bio toliko velik.
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_250.jpg
    lespa likes this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    UPRAVO sam saznao da su dio timova sa balkanskog pomjesali sa svj.serverom,mi sa balkanskog mozemo pratit tekme na svjetskom i obrnuto,iako u ligi i dalje imam samo balkance od iduce stize SRANJE mjesana liga,lp i kup bit ce HARD CORE sa ovim kosookim jazavcima

lik sa svj.servera prati moj tim na balkanu do danas nas nije spajalo apsolutno nista osim slanja bustera,i cekanja nove sezone skupa skidajuci kofere a sada urnebes
    MNK Kaskada likes this.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    UPRAVO sam saznao da su dio timova sa balkanskog pomjesali sa svj.serverom,mi sa balkanskog mozemo pratit tekme na svjetskom i obrnuto,iako u ligi i dalje imam samo balkance od iduce stize SRANJE mjesana liga,lp i kup bit ce HARD CORE sa ovim kosookim jazavcima

lik sa svj.servera prati moj tim na balkanu do danas nas nije spajalo apsolutno nista osim slanja bustera,i cekanja nove sezone skupa skidajuci kofere a sada urnebes
    Da da primetio sam i ja............

Pro munchen's Avatar
    Juče sam smio uložit kuću da ću danas da kiksam u ligi. Da sam je uložio sad bi je izgubio . Pobjeda protiv najlošije ekipe u ligi. Jako bitna pobjeda !

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_1.jpg

Sutra igramo protiv ekipe nostradamus, koja se nalazi na 9. poziciji. Nadamo se pozitivnom rezultatu. #SamoSloboda

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_2.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ top el

vidim da si za neke igrace skupio dosta skil poena. ako je verovati iskusnijim menadzerima, nikako ne dodeljuj spec. vec idi na pozicije i/ili kvalitet.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ top el

vidim da si za neke igrace skupio dosta skil poena. ako je verovati iskusnijim menadzerima, nikako ne dodeljuj spec. vec idi na pozicije i/ili kvalitet.
    Necu da im jos dodeljujem mislim na kraju sezone da rasprodam pola tima pa ovi koji budu bili na listi za prodaju verovatno dobijaju novu poziciju ili specijalnost.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ top el

Ako će dizat igrača na 6-7* onda mu se ne isplati treniranje specijalnosti, ali ako misli dizat igrača na 8-9* onda je specijalnost poželjna jer razlika u potrosenim koferima tada nije velika. Naravno prvo spec treba istrenirat.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

Auuuu Relja na našem serveru, biće za..bano njegovoj konkurenciji

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Steppenwolf, munchen and Shadow like this.

Page 83 of 108 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast