Je, je, tako možeš i u Njemačkoj kupit "pivo" za 0.39€ , al dobro, nećemo dalje s offtopicom
Je, je, tako možeš i u Njemačkoj kupit "pivo" za 0.39€ , al dobro, nećemo dalje s offtopicom
Ex top eleven player
A ja krenuo po instrukcije Nordeusa sa 2dc.
Aj sto sam ja izgubio nego sto ja i kad imam ekipu prosek 8*,puknem od nekog ko ima prosek 3*koji igra sa 2dc..........
izvestaj sa tri meca danas: jedna povreda ( 15 crvenih ), dva direktna crvena, poraz i dve pobede.
prva tekma je bila najgora, u ligi prvaka tezak poraz, dva igraca u zadnjoj liniji imaju 2 meca zabrane sto ce biti problem jer nemam rezerve i posle u Kupu povreda napadaca.
e svasta cu videti na ovoj igrici. na drugom nalogu ( nivo 2 ) dam token na aukciji za igraca MC ML 21 god. kval. 15 tek dobio trecu zvezdicu. racunam dobro mi dodje takav u rezervi jer pokriva dve pozicije a tri zvezdice trebao bi da ga uzmem sa par tokena. pred kraj aukcije ulecu dvojica i ja odustajem ali reko da ostanem do kraja...
ulecu jos dvojica i lupaju obojica po 4-5 tokena u inicijalnoj rundi a igraca kupuje u drugoj rundi neko treci. strasno!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@Top El
Jedna moja iz arhive, igrao 1/4 finale kupa te sezone. U uzvratu sam nažalost izgubio 2-1, ali barem kod kuće nisam izgubio. S obzirom da su realno moje šanse bile male, mislim da sam pružio dobar otpor u tom trenutku, dostojanstveno sam ispao.
Ex top eleven player
@ t11 fan
gledam ti "skill progress" igraca Celtic-a posle tekme. igrali 90 minuta a dobili +10 i +13. koliko godina imaju 34?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Hahahaha, nemaju
Imam samo jednog koji će se umirovit ove sezone, ali on je na klupi. To je zato što sam kupovao jeftine igrače pa im je napredak jako spor. Baš me briga, ja ih prodam sljedeće sezone pa kupim druge
Ne znam baš napamet, ali mislim da onaj ☆☆☆☆ MR što je dobio ocjenu 10 ima 26 godina
Ex top eleven player