Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    E pa stvarno, prvo ispadanje u ligi prvaka a sad ovo. poraz kod kuce u prvenstvu protiv hebenog tankera koji protiv mene igra sa igracima na poziciji i uzima mi tri boda! a moja ekipa danas za 180 minuta ne moze da postigne gol! ma vazi, nordeuse!

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-149.jpg
    Loš izbor taktike, vidiš da su ti centralni vezni bili na vetrometini... Drugi gol su iskombinovali nepokriveni igrači... Protiv 4-3n-1-2 samo ovako...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-24.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ wolf
    ma dobro, los izbor taktike i primam dva gola to prihvatam, ali imali smo isti broj suteva u okvir gola i nista. nema veze, prvenstvo je takmicenje gde ima sansi za popravni, ali u nokaut fazi nazalost nema.

videcu da promenim strategiju i da igram kao t11 fan. kupim jeftine igrace od 5-5,50 zvezdica i sta uradim. u sledecoj sezoni ih prodam i ne boli me glava.
    naravno, nista od dvostrukih i eventualno trostrukih ali boze moj. mozda i bolje, manje ulaganja, manje nerviranja.
    s jednom napomenom, ne znam za druge, ali ja moram u timu imati specijalistu za slob. i kornere, tripujem da oni nose ekipu. tako da, za sledecu sezonu cu imati dvojicu specijalista koliko god da kostaju a ovi ostali neka budu radnici.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ wolf
    ma dobro, los izbor taktike i primam dva gola to prihvatam, ali imali smo isti broj suteva u okvir gola i nista. nema veze, prvenstvo je takmicenje gde ima sansi za popravni, ali u nokaut fazi nazalost nema.

videcu da promenim strategiju i da igram kao t11 fan. kupim jeftine igrace od 5-5,50 zvezdica i sta uradim. u sledecoj sezoni ih prodam i ne boli me glava.
    naravno, nista od dvostrukih i eventualno trostrukih ali boze moj. mozda i bolje, manje ulaganja, manje nerviranja.
    s jednom napomenom, ne znam za druge, ali ja moram u timu imati specijalistu za slob. i kornere, tripujem da oni nose ekipu. tako da, za sledecu sezonu cu imati dvojicu specijalista koliko god da kostaju a ovi ostali neka budu radnici.
    Gomes nije imao specijalnost, pa je kidao iz prekida... 296 golova i 220 asistencija na 295 utakmica... Imam Ilića, specijalistu za slobodnjake u Partizanu, a juče mu je od 5 slobodnjaka u okvir gola odbranjeno 4...