Page 51 of 104 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast
Results 501 to 510 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Ja sam mislio krenuti od nule, ali mi se klub nije resetovao . Kada sam ušao nakon 60 dana dobio sam 20 tokena i metar bustera. Sad ne znam da li su oni napravili da je nemoguće da se resetuje klub. Nisam najbolje upućen u sve to, možda ste mislili i nove profile napraviti oa krenuti od nule? #SamoSloboda

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ja sam mislio krenuti od nule, ali mi se klub nije resetovao . Kada sam ušao nakon 60 dana dobio sam 20 tokena i metar bustera. Sad ne znam da li su oni napravili da je nemoguće da se resetuje klub. Nisam najbolje upućen u sve to, možda ste mislili i nove profile napraviti oa krenuti od nule? #SamoSloboda
    tako je. novi profili i od nule.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    moze li mi itko ovo objasniti,2 puta sam refresho igru i dalje mi ovako stoji

VIP
    Zašto moji golmani nikad nisu igrači utakmice? Kako to da oni nikad ne brane sve, a protivnički skoro uvek?

Meni nije jasno nedaju skidanje kofera moram igrat normal i niski presing da mogu odigrat 2 tekme dnevno i to na knap uz rotaciju i to je njima realno pa ispada da u realnom nogometu niko ne igra napadački i presing cjeli teren jer bi popadali u nesvjest igrači po nordeusu kojem je ovako visoko trošenje kondicije realno,pa koji retardirani konji rade na igri očito neki homici koji u životu loptu nisu sutnili i smatraju balet sportom pujjjj

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Meni nije jasno nedaju skidanje kofera moram igrat normal i niski presing da mogu odigrat 2 tekme dnevno i to na knap uz rotaciju i to je njima realno pa ispada da u realnom nogometu niko ne igra napadački i presing cjeli teren jer bi popadali u nesvjest igrači po nordeusu kojem je ovako visoko trošenje kondicije realno,pa koji retardirani konji rade na igri očito neki homici koji u životu loptu nisu sutnili i smatraju balet sportom pujjjj

hebiga druže i mi smo malo naivni. nije tim likovima šef neki zaljubljenik u fudbal nego lik koji im kaže napravite igricu tako da moraju da kupuju kofere.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Igrao sam utakmicu protiv prvog... Do ove utakmice sam imao 23 postignuta gola više (48 vs. 25) i samo 1 primljen gol više (8 vs. 7)... I onda moji ne mogu da daju gol, a njegovi sve što šutnu uđe... Pa jbt, Ilić šutne slobodnjak i golman odbrani, a onda u 80 i nekom minutu zameni golmana i ubaci golmana od 3 zvezdice... I opet slobodnjak, i opet u okvir gola, i opet brani golman...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-52.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-53.jpg

Baš to ,zato mesa ja i asmir krećemo od nule

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Baš to ,zato mesa ja i asmir krećemo od nule

Evo i ja sam zainteresovan, pa javite kada budete to htjeli da pravite, da i ja napravim profil, pa se nadam da ćemo svi upast u isti server, da bude malo zanimljivije igrat igru, malo zanimljivije će biti i ovdje na forumu nadam se . #SamoSloboda

Quote Originally Posted by munchen View Post
    Evo i ja sam zainteresovan, pa javite kada budete to htjeli da pravite, da i ja napravim profil, pa se nadam da ćemo svi upast u isti server, da bude malo zanimljivije igrat igru, malo zanimljivije će biti i ovdje na forumu nadam se . #SamoSloboda
    Zadnji dan sezone napravi novi profil na FB a na prvi dan sezone pravimo tim ako imaš tim na BALKANserveru posalji si zahtjev na novi pa ćemo svi bit BALKANSKI server i igramo bez skidanja kofera i tokena

Page 51 of 104 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast