Ove sezone je loše krenuo, al ima alternativa, uskoro seli na klupu a sledece sezone u prodaju
Sent from my C1505 using Tapatalk
Ove sezone je loše krenuo, al ima alternativa, uskoro seli na klupu a sledece sezone u prodaju
Sent from my C1505 using Tapatalk
Kao što sam jučer rekao da ću danas da izgubim od najlosije ekipe u ligi to se i desilo. Tko ne vjeruje nek nađe moj post. Lik igra sa nelegalnom formacijom sa 3 igrača van svoje pozicije i pobijedi me 2-1. Pobjedonosni gol je postigao u 89' minuti. Ja znam da se svakom desi ovakav period kad gubi od ovakvih ekipa, ali meni se to dešava evo 7 sezona, najmanje 4 put u sezoni. Hebo ih ova igrica u pakaš više. Svaka ekipa koja nema boda u ligi, prve bodove osvoji protiv mene. Tko poznaje te momke iz nordeusa nek ih pozdrav i kaže im da imaju najjaču igricu i igricu koja je najbliža realnom svijetu nogometa, oca mi. #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Posle 3 uzastopne titule, ova sezona je počela jako loše... U napadu kidamo, ali nam je odbrana nesigurna... Dali smo čak 14 golova više od prvog, a on neporažen u 8 utakmica...
Danas 6-0 protiv boranije...
Ilić - 1 gol i 4 asistencije...
Aloui - 4 gola...
Istanbali - 1 gol i 1 asistencija sa klupe...
Ova igra je teško smeće postala pa jel ovi iz nordeusa uopće igraju top11 ja sad na mobu pratim tekmu i moj igrač na 17-18 metara od protivnikovog gola i frajer vraća loptu na moju polovinu i to ne jednom već par puta a gol sam primio iz mrtvog coska kroz 3 moja igrača pa nemojte me jebat molim vas ili sredite sranje od igre ili ugasite
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Sve je tacno, ja redovno pobedjujem jace, ali i gubim od slabijih. Ali i u relnom fudbalu se mnogo puta desilo da neki Stouk pobedi Mancestera.. Igram da ubijem vreme
Nit dajem pare za igricu nit sta, cista razbibriga jer obozavam fudbal. Isto tako igram i kladionicu za 20 din cisto da bih pratio, a znam da nikad uzeti necu
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Ne gledam video klipove vec 3-4 sezone ali skupilo se 115 zelenih kofera i resim da castim jednog igraca da mu malo podignem kvalitet. Nije bas bilo rezona jer ne napreduje kao nekada ( 6 zvezdica, 23 god. ) ali nema veze covek je toliko dao klubu da je zasluzio. i podignem mu kvalitet sa 98 na 100 ( 60 zelenih) tako da ce moci jos ovu i sledecu sezonu da odigra u prvoj postavi i mozda jos jednu da bude rezerva. Vec sad se ucvrstio na ukupnoj statistici kao strelac i asistent kad bude dosao momenat da ga prodam imace statistiku koju niko nece dostici. Nema sta, najbolji igrac koga sam imao.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522