Kup:
![]()
Kup:
![]()
PSG:
Šteta za kup bar smo u ligi izdržali![]()
Duzan sam vam ostao rezultate prethodnih par kola.
Prvenstvo
Toplo-hladno...2.mesto u ligi sutra derbi protiv 1.
Kup
Ispali smo bas jadno...nema veze...
![]()
Iako sam danas instalirao novu verziju flash playera i sat na kompjuteru mi se automatski namješta preko interneta, i dalje imam problema s krivim odbrojavanjem do isteka aukcije na Opera pretraživaču. Npr. otvorim TE, odmah prebacim na transfere, imam igrača na listi želja, ističe aukcija za 1 minutu; kad vrijeme inicijalne runde dođe do 0:00, onda još moram čekat 3-5 sekundi da krene 1. runda. Ako sačekam 4-5min bez osvježavanja stranice do sljedeće aukcije, tad je odstupanje drastično.
Na Chromeu i Mozilli su aukcije uglavnom točne u djelić sekunde, a i nakon 6-7min bez osvježavanja odstupanje bude oko sekunde.
Baš me zanima da li i vi imate sličnih problema s Operom ili je to samo kod mene slučaj.
Mislim da sam i ranije pisao o tim problemima, ne sjećam se, sad sam se nadao da ću novom verzijom playera to ukloniti.
Ex top eleven player
jedan lik na forumu pita za savet po kom igraču da nazove stadion pa se dvoumi između tri igrača. zanimljiva ideja. možda i ja uradim isto.
šteta što nema u igrici kao u pravom fudbalu da potpišemo sa sponzorom ugovor o imenu stadiona. dobijemo tokene i onda biramo kako bi potrošili ( infrastruktura, novi igrač, koferi).
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prodajem igrača 1 skil do skauta,igrač za 47 lvl ako ko treba neka mi javi
![]()
Jos jedna dominacija u LS i obezbedjeno prvo mesto u grupi. Jurisamo na triplu krunu
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk