ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
igram vec 16 sezona ali nazalost nikad se nisam bavio detaljnije vezano za podesavanja i koja je formacija dobar counter za protivnicku formaciju iako to ima na net-u jednostavno mrzi me da se bakcem sa tim. igram dosta predvidivo u smislu da ako mi ide dobro ne diram nista osim izmene zbog zelenog kofera ili sad u zadnje vreme menjam igraca ako bas ima losu ocenu uzivo. a kad gubim menjam stavke "mentalitet" i "fokusiraj pas" i naravno formaciju u smislu ako sam krenuo sa jednim ST ubacujem jos jednog. ono sto sam poceo da praktikujem u zadnjih par sezona to je da prva postava uvek ima moral "savrseno". tripujem se da je to veoma bitno. stavke "uklizavanje" i "presing" nikad ne menjam sto je verovatno pogresno ali hebiga tako igram. ali bilo je trofeja tako da mora da nesto radim dobro.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pa računam da ti za 90 minuta visokog presinga + čovek na čoveka skida jedno 10% više kondicije, s tim da na čovek na čoveka otpada otprilike 1/3... Obično bi igrač sa najmanje kondicije u normalnoj igri završio na oko 71%, a posle presinga + čovek završi na 61%... Najgore je što za potrošenu kondiciju ne dobijaš skil progres...
Zanimljivo, nisam to primjetio. Iskreno nisam ni obraćao pažnju na to, uglavnom imam 20ak igrača u klubu pa rotiram sastav a na one koji su igrali 1. utakmicu tog dana potrošim bustera samo koliko treba da pređe 80% i naravno oni sjede na klupi. Tokom utakmice igrače vadim iz igre kad im kondicija bude od 60-70%, ovisno o kondiciji ostatka prvog tima i klupe. Uglavnom vodim dosta brige o tom da mi igrači idu na treninge i utakmice sa preko 80% kondicije.
+
ne mogu vidjet slike koje si objavio u zadnjem postu.
Ex top eleven player