bitna pobeda u gostima u prvenstvu i s obzirom da najblizi pratioci igraju toplo - hladno odlazak na +7. jos jedna od mnogih tekmi koje sam uzivo pratio gde u prvih 45 minuta jednu ekipu sve hoce i sve ulazi a onda u drugih 45 minuta sve ide na vodenicu druge ekipe.
Veoma lose sam poceo crveni u 17. minutu i protivnik zabija iz penala, onda u 26. minutu primam gol i to je 2:0 za protivnika i mislio sam da je to to. jos i povreda napadaca u 56 minutu i mislio sam da gore ne moze a onda preokret i pobeda 3:2. s obzirom da sam gubio 2:0 i igrao vise od sat vremena sa igracem manje, trol rezultat u moju korist. danke Nordeus!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Umoran sam od ove igre... ovakve... To vam je kao da nimfomanka kaže da je umorna od seksa, pa sad vi vidite koliko je sati...
Korektan rezultat
Moćni Gagas lepo napreduje bez ulaganja
Tko god misli da TE frustrira, neka pogleda jednu (bilo koju) utakmicu Liverpoola... Naravno, ovo nije upućeno navijačima Redsa jer oni to znaju. Nekidan Carling Cup, preko 50 udaraca, 1 gol u 120min, danas 19 udaraca, nekoliko izglednih gol šansi, samo 1 gol i to neregularan.
Bože sačuvaj. Sam sebe pitam šta mi to treba da se nerviram toliko puta.
Ako ste gledali neku od njihovih utakmica ove sezone, onda ne morate ostale ni gledati, sve je to jednako, razlike u nijansama.
Ex top eleven player
Pa ako ćemo tako zašto se onda ti isti igrači ne umaraju toliko da izgube recimo 75-80% kondicije u utakmici a možda i više jbte ispada da bi oni zadnjih 10-15 min utakmice se pokušali po terenu ili nebi igrač imao snage udarit loptu,nabacit pa ni trcat ako ćemo tako gledat,razumijem sta ti želiš reći ali i ja hoću reći da su sa kondicijom pretjerali,pa zamisli da Ronaldo,Messi,Ibra i taki izgube 80% kondicije za 75-80 min utakmice hahaha a to se na t11 dogadja ako igraš napadački i presing cijeli teren
Pogodite rezultat ovog troll meca?