na ovom liku svi nabijali gol razliku reko i ja cu kad on kurac,lik ostao bez igraca povrede i kartoni i SAMO 3-0 registrirano za nas,pujjjj
na ovom liku svi nabijali gol razliku reko i ja cu kad on kurac,lik ostao bez igraca povrede i kartoni i SAMO 3-0 registrirano za nas,pujjjj
Ma ovaj je fenjeras teški 25Q slabiji od mene ja još klupu ubacio nemos vjerovat,bitan igrač mi imao kaznu kartoni danas i milina nije moglo bolje jedino pozitivno što kondicija ostala ali nisam para ništa zaradio a i Martinez nije mogao zabiti da i dalje ima gol po utakmici
obrana mi zesca katastrofa i mislim da cu na kraju sezone prestat pratit ovaj profil i krenut od nule uci cu povremeno u ovaj da izvidim sitaciju i nista vise
pa ovo je van svake pameti igrao sam prijateljsku maloprije pred pocetak utakmice 40% kondicija prosjek igraca na terenu
ovako je u 50-oj min izgledalo,kod 2-0 za mene lik je crveni dobio
a ovako je izgledalo na kraju utakmice.....
sta reci,kako ovo objasniti,sta nordeus misli o ovome dali je ovo realno ako se gleda kondicija i ostalo jer nisam puno jaci za 1.5Q ako se ne varam....ali ovo je van svake normalne pameti