Originally Posted by
vedran boca juniors
idealan razmak bi bio 8 sati po meni tako se i igraci stignu odmorit,a ne ovako sto kazes unutar 4 sata 2 utakmice,kofera ni za lijek jbga
prvu tekmu normal stavit i nizak presing i rezerve maksimalno ako je fenjeras neki i onda drugu sa napadacki cjeli teren i sa prvom postavom druge nema....
zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat jer ne vidim svrhu prijatelja osim pratnje a i za to je dovoljno 3-4 samo za posjed ostalo nema efekta pratilo me 4 ili 20 ljudi isto mi je
i onda ja koji imam 200 ljudi na listi od toga 150 moj server i od toga 90 aktivnih sigurno,zasto nam onda daju samo 1 kofer poslalo mi ga 1 ili svih 200 ljudi nema logike,nadalje neka uvedu reda po tom pitanju ili ako vec nemoze 1 za 1 neka bude limit 50 dnevno svega da mos dobit od prijatelja dakle ako mi 70 ljudi posalje zelene neka mi 50 sjedne i tako ostale bustere jer ovo inace nema smisla a i na taj nacin bi ljudi opet bili aktivni a nebi bilo skidanja i banovanja,nije neka filozofija i time bi dosta igraca vratili garant
A sto se tokena tice brate mili ili neka malo pojeftine ili neka daju vecu kolicinu,nesto bilo sto da privuku ljude da kupe jer nece ni jedna budala osim mene kupit 42 tokena za 40 kuna (oko 6.5 eura)