Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    @ vedran

"zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat"

nema sanse, pa to bi onda znacilo da ti koji ulazis svaki dan i imas brdo prijatelja bi posle mesec dana imao ekipu svi sa osam zvezdica a neki jadnicak koji udje povremeno i ima dva tri prijatelja bi bio kanta za napucavanje. treba nagraditi menadzere koji ulaze svaki dan i vode brigu o svom klubu al ti ga pretera.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ vedran

"zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat"

nema sanse, pa to bi onda znacilo da ti koji ulazis svaki dan i imas brdo prijatelja bi posle mesec dana imao ekipu svi sa osam zvezdica a neki jadnicak koji udje povremeno i ima dva tri prijatelja bi bio kanta za napucavanje. treba nagraditi menadzere koji ulaze svaki dan i vode brigu o svom klubu al ti ga pretera.
    pa nije to pretjerano pa i drugi bi imali vise prijatelja vise bi aktivni bili i oni bi 8* igrace imali iako meni za 8* treba podosta kofera za jednog igraca sa 5 na 8* da dignem ako je 18-19 god trebam minimalno 300 zelenih a rijetko jeg dignem za tako malo inace prosjek 350-370 po igracu i to bez specijalnosti i dodatnnih pozicija,ako mu jos 2 pozicije i specijalnost dodajem onda 500 ode garant pa ti misli i racunaj sada puta 10-12 igraca di trosim 400 po glavi
    NAPOMINJEM ako odlicno napreduju sto nije cest slucaj,primjerice skauta sam kupio 24 god i bolje mi napreduje nego 18 god igrac sa TL

Champion lespa's Avatar
    vedran boca juniors

Uhhh! Kad se setim jedno 3-4 sezone sam farmovao a kupovao ujutru nordgen igrace. Dodavao pozicije, spec, dizao ih na sedam zvezdica...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

vedran boca juniors

Uhhh! Kad se setim jedno 3-4 sezone sam farmovao a kupovao ujutru nordgen igrace. Dodavao pozicije, spec, dizao ih na sedam zvezdica...
    ja na 47 lvlu mogu sjest i plakat sa skautima u ligi skoro svi imaju minimum skaute malo ih ima koji imaju sa 5* u prvoj postavi,dakle da bi uzimao titule prakticki bar 7-8 igraca na 7* moram imat

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ja na 47 lvlu mogu sjest i plakat sa skautima u ligi skoro svi imaju minimum skaute malo ih ima koji imaju sa 5* u prvoj postavi,dakle da bi uzimao titule prakticki bar 7-8 igraca na 7* moram imat
    Probaj igrat defenzivno protiv njih, stavi neke zatvorenije formacije, probaj im taktički kontrirat. Nisam nikad do sad igrao ligu protiv kvalitetnijih timova od svog, nekoliko puta sam igrao ligu sa timovima slične kvalitete (razlika unutar jedne zvjezdice)
    Ex top eleven player

Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Probaj igrat defenzivno protiv njih, stavi neke zatvorenije formacije, probaj im taktički kontrirat. Nisam nikad do sad igrao ligu protiv kvalitetnijih timova od svog, nekoliko puta sam igrao ligu sa timovima slične kvalitete (razlika unutar jedne zvjezdice)
    ma kod mene ima 2/3 lige unutar 3Q razlike sto je nista na ovoj razini igre,razlika je u kvaliteti klupe nista vise,probao sam sve osim 5-3w-2 igrat normal,obrambeno,napadacki,zona,covjek na covjeka,niski-visok presing,kratko dugo kombinirano,preko krila,kroz sredinu sa i bez strelica i nece pa nece,u obrani mi likovi 260Q obranu imaju ja primam gol od 5* igrac koji je 253Q a napad mu 258Q fakat nevjerovatno,neznam stvarno sta vise da probam igram ovo 5 god i jos u ovakvoj situaciji nisam bio da nemam rjesenja,u LP sam probao 3-5-2V i pobjedio lika 4-2 u gostima a manje od 2Q jer razlika i njegov ST je 7* nije mi nista mogao nema logike al ajd NORDEUSU je to realno

Champion lespa's Avatar
    posto sam ja daleko daleko od 40+ levela, zanima me kako to izgleda. da li su to, po tvojoj proceni likovi koji su kupili igrace 18 godina pa tankuju 2-3 sezone pa igraju 2-3 sezone normalno, pa onda prodaju te igrace kupe igrace 18 godina i tako u krug? ili su to menadzeri koji kupuju skaute ili sta? i kako da tu ne vazi princip mesano ( aktivni + napusteni ) kao kod mene (15 nivo) nego samo ozbiljni igraci?

posto sam ja daleko daleko od 40+ levela, zanima me kako to izgleda. da li su to, po tvojoj proceni likovi koji su kupili igrace 18 godina pa tankuju 2-3 sezone pa igraju 2-3 sezone normalno, pa onda prodaju te igrace kupe igrace 18 godina i tako u krug? ili su to menadzeri koji kupuju skaute ili sta? i kako da tu ne vazi princip mesano ( aktivni + napusteni ) kao kod mene (15 nivo) nego samo ozbiljni igraci?
    Pa gle vamo svi uzimaju 18-19 max 20 god igrace jer kao brže napreduju dok je bilo kofera bilo je ok, ali kako sam već pisao nije uvijek pun pogodak sa mladima ima hrpa caka koje mi je jedan menager pričao dakle ovako
    -kupiš igrača 252Q 18 god 5* i napreduje ko lud
    - kupiš igrača 254Q 19 god i napreduje katastrofa
    - ja sam Oriona GK kupio bio je 19 god 241Q i tek ove sezone sam ga prodao napredovao je bolesno
    -treba gledat ako je igrač 18-19 god kupit ako završava na 3 ili na 7/8 i napredovati će dobro (provjerena metoda)
    -igrač 20 god je već lutrija jer praktički 2 sezone je treniran i sada je pitanje koliko će brzo i jeftino/skupo napredovati msm na kofere...
    -igrači su u biti mačak u vreći čak i ovi 18 god

Ja većinom kad kupim kupim 18 god do 3 max da završava jer to je obično akademac i obično ludo napreduje
    Igrače od 19 god isto tako i prvo njega treniram ako ide sporo prodam odma
    Igrač 20 god gledam da je blizu skauta jer iz iskustva bolje napreduje kao skaut

Champion lespa's Avatar
    Pa gle vamo svi uzimaju 18-19 max 20 god igrace jer kao brže napreduju dok je bilo kofera bilo je ok, ali kako sam već pisao nije uvijek pun pogodak sa mladima ima hrpa caka koje mi je jedan menager pričao dakle ovako
    -kupiš igrača 252Q 18 god 5* i napreduje ko lud
    - kupiš igrača 254Q 19 god i napreduje katastrofa
    - ja sam Oriona GK kupio bio je 19 god 241Q i tek ove sezone sam ga prodao napredovao je bolesno
    -treba gledat ako je igrač 18-19 god kupit ako završava na 3 ili na 7/8 i napredovati će dobro (provjerena metoda)
    -igrač 20 god je već lutrija jer praktički 2 sezone je treniran i sada je pitanje koliko će brzo i jeftino/skupo napredovati msm na kofere...
    -igrači su u biti mačak u vreći čak i ovi 18 god

Ja većinom kad kupim kupim 18 god do 3 max da završava jer to je obično akademac i obično ludo napreduje
    Igrače od 19 god isto tako i prvo njega treniram ako ide sporo prodam odma
    Igrač 20 god gledam da je blizu skauta jer iz iskustva bolje napreduje kao skaut
    da , zanimljivo. ja dosta igraca na transfer listi i ne pogledam jer se kvalitet zavrsava na 0/1/2 ili 5/6 ali hebiga vuce te da kupis igraca koji je sto blizi sestoj zvezdici. trebao bih to da promenim verovatno mi tako promakne dosta igraca koji dobro napreduju.
    ali ne kapiram ovaj deo: kazes kupis igraca i ako nije to to, odmah prodas. kome prodas, kad sam razumeo Vas koji igrate level 40+ da cesto puta nemate kome da prodate igraca?